2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 137 پست

مجبور نیستی جواب تلفنتو بدی خودتو آزار بدی که..بگو تلفنمون خرابه..گاهی زنگ نمیخوره..گوشی تو خاموش کن..بگو خواب بودم..بیرون بودم گوشیم و جا گذاشته بودم..هزار تا چیز میشه گفت..والا..

از اعصابت مهمتر نیس که..منم گاهی این مشکلت رو دارم..جواب ندادم کم کم متوجه شدن..منتهی واسه من زنگ میزنن آمار بگیرن و حرف بکشن ازمون..😤 

من دلِ هیچکس رو نمیشکونم...هرکس دلمو شکست ،می سپارم به خودت خدا..💙
دوسه تا تابلو بگیر و میخام بزنم اتاقش یا تور بگیر بگو میخام بزنم بالای تختش اتاقو شلوغ کن بفهمه ک تو ...

اره خودمم فکرم همین بود شلوغش کنم حالا همش افتادم تو این فکر نکنه منطورشون از اون اتاق برا خودشونه که بیان پیش ما اخه میبینم خیلی دوتاشون مهربون شدن باور میکنی سایه منو با تیر میزدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجبور نیستی جواب تلفنتو بدی خودتو آزار بدی که..بگو تلفنمون خرابه..گاهی زنگ نمیخوره..گوشی تو خاموش کن ...

خیلی بده تازه رک بمن میگه چرا اونطوری جواب میدی منم میگم کمرم درد میکنه... خب قط کن دیگ اصولا ی ادم بادرک وقتی میبینه طرف میخاد یجور خدافظی کنه راحتش میزاره این بدتر اعصاب ادمو داغون میکنه

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
اره خودمم فکرم همین بود شلوغش کنم حالا همش افتادم تو این فکر نکنه منطورشون از اون اتاق برا خودشونه ک ...

ن باباها پیش شما واس چی مگ حرفش شده؟

خیلی بده تازه رک بمن میگه چرا اونطوری جواب میدی منم میگم کمرم درد میکنه... خب قط کن دیگ اصولا ی ادم ...

وای پدرشوهر منم زنگ زد جواب ندادم بعد حرصش گرفت گفت چرا یکی تلفن میزنه جواب نمیدی جلو شوهرم گفت منم گفتم دستشویی بودم ندیدم زنگ زدی بعدم یادم رفت زنگ بزنم دیکه

من پسرم از نوزادی سوپ دوست نداشت. یعنی فرنی و سوپ رو باید سفت درست میکردم و میکس میکردم. الان 8 سالشه هنوز مامانبزرگش هرروز میگه برا بچه ام سوپ درست کن راحت بخوره غذا سفت نمیتونه بجوه. هفته ای 3_4 بار هم سوپ درست میکنه التماس پسرم میکنه بخوره پسر منم لب نمیزنه. میخوام بگم نمیشه از رو بردشون پس مقابله نکن فقط کار خودتو بکن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ن باباها پیش شما واس چی مگ حرفش شده؟

اخه پدرشوهرم پول پرست خسیسه چشمم ترسید گفتم نکنه می خواد اتاق برا خودش خالی کنهکه یه روز در میون جدید خونه من میاد مثلا ده شب با زنش میره پیاده روی میاد تا خونه من تا یک و نیم میمونه بعد میره نمیگه مثلا می خواد بخوابه با خودش میگه فقط خونه پسرم هست... گفتم‌خونه خودش بده رهن بیاد بمونه تو خونه من نه دیده این خونه بزرگه

مجبور نیستی جواب تلفنتو بدی خودتو آزار بدی که..بگو تلفنمون خرابه..گاهی زنگ نمیخوره..گوشی تو خاموش کن ...

اینطوری بلند میشن میان 😕😕عجب غلطی کردم نزدیکتر شدم نیم ساعت راه بود تا خونشون الان اومدم نزدیک ...اوایل ازدواجم ک تو ی خونه بودیم خیییلی اذیتم کردم ادان ک نزدیک شدیم ترس همه وجودمو گرفته یسال ک دور بودم زندگیم اروم بود

اخه پدرشوهرم پول پرست خسیسه چشمم ترسید گفتم نکنه می خواد اتاق برا خودش خالی کنهکه یه روز در میون جدی ...

نمیدونم چرا حس مالکیت دارن مادرشوهرمن داره یاد میگیره شوهرم بره دنبالش بیارتش بعد پدرشوهرمم از سرکار بیاد خونه ما مابراشون شام حاضر کنیم ...من با این وضع پا ب ماه یکم درک ندارن

اینطوری بلند میشن میان 😕😕عجب غلطی کردم نزدیکتر شدم نیم ساعت راه بود تا خونشون الان اومدم نزدیک ... ...

حالا اینقد به شوهرم برخورده که گفتمش پدر مادرت نقشه اتاق دارن ناهار درست کردم من خوردم گفت گرسنه نیست حالا رفت گرم کرد بخوره خودش ولی حقشه چرا از حق خودم کوتاه بیام بخدا رو من سوار میشن

من پسرم از نوزادی سوپ دوست نداشت. یعنی فرنی و سوپ رو باید سفت درست میکردم و میکس میکردم. الان 8 سالش ...

۸ سال گذشت..دست بردار دیگه مادرِ من..نمیخوره😤

واقعا چرا اینجوری ان...

انگار میخوان تو جنگ با عروس پیروز بشن

من دلِ هیچکس رو نمیشکونم...هرکس دلمو شکست ،می سپارم به خودت خدا..💙