eli68810 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 3056 عنوان شمالی ها 100 بازدید | 9 پست بچه ها من ۳ روز مرخصی دارم.دلم میتواد یه سفر برم.شما کجارو پیسنهاد میدین؟ 1398/08/14 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli68810 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 3056 شمال نرو من یک شمالی هستم که از شمال رفتن خستم😂😂 من خودمم شمالم.چون ۳ روز فقط مرخصی دارم نمیتونم خارج از استان برم.شوهرم میگه بریم چالوس نمک ابرود.ولی شونصدبار رفتم.دلم یه جای جدید میخواد
eli68810 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 3056 تهرانی؟ نه.خودم شمالم.میگم شاید دوستان حایی رو پیشنهاد بدن ک تا حالا نرفتم و نشنیده باشم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11004 شمال تا یکهفته افتابه بهترین موقع ست جواهرده رامسر کلاردشت تنکابن عباس اباد بهشر سیسنگان نمک ابرود یا ماسوله و بندرترکمن شمال جاهای زیادی داره اول ببین کدوم استان میخوای بری بچه های اونجا راهنماییت کنن خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11004 نه.خودم شمالم.میگم شاید دوستان حایی رو پیشنهاد بدن ک تا حالا نرفتم و نشنیده باشم خودت مال کدوم شهری ؟ماشاید بریم جواهرده خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11004 من خودمم شمالم.چون ۳ روز فقط مرخصی دارم نمیتونم خارج از استان برم.شوهرم میگه بریم چالوس نمک ابرود.ول ... ماهم اونور زیاد رفتیم الان پس برو عباس اباد بهشر ما نامزد بودیم رفتیم خیلییی خوب بود یه شب پهنه کلا ساری موندیم فرداش رفتیم اونجا کیف داد خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
eli68810 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 3056 خودت مال کدوم شهری ؟ماشاید بریم جواهرده پسر ۱.۵ ساله دارم.جواهر ده سرد نییت؟
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11004 پسر ۱.۵ ساله دارم.جواهر ده سرد نییت؟ چرا سرده خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔