2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمال نرو  من یک شمالی هستم که از شمال رفتن خستم😂😂

من خودمم شمالم.چون ۳ روز فقط مرخصی دارم نمیتونم خارج از استان برم.شوهرم میگه بریم چالوس نمک ابرود.ولی شونصدبار رفتم.دلم یه جای جدید میخواد

شمال تا یکهفته افتابه بهترین موقع ست جواهرده رامسر کلاردشت تنکابن عباس اباد بهشر سیسنگان نمک ابرود 

یا ماسوله و بندرترکمن شمال جاهای زیادی داره اول ببین کدوم استان میخوای بری بچه های اونجا راهنماییت کنن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نه.خودم شمالم.میگم شاید دوستان حایی رو پیشنهاد بدن ک تا حالا نرفتم و نشنیده باشم

خودت مال کدوم شهری ؟ماشاید بریم جواهرده

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من خودمم شمالم.چون ۳ روز فقط مرخصی دارم نمیتونم خارج از استان برم.شوهرم میگه بریم چالوس نمک ابرود.ول ...

ماهم اونور زیاد رفتیم الان پس برو عباس اباد بهشر ما نامزد بودیم رفتیم خیلییی خوب بود یه شب پهنه کلا ساری موندیم فرداش رفتیم اونجا کیف داد

پسر ۱.۵ ساله دارم.جواهر ده سرد نییت؟

چرا سرده