2777
2789
عنوان

مبل چستر

| مشاهده متن کامل بحث + 5069 بازدید | 21 پست
منم مبل كلاسيك و يكم كار شده دوست دارم ولى نامزدم از اونا خوشش نمياد

هرچی ک سلیقتون میگه بخر ب نظرم جز شوهرت از کسی نظر نگیر سلیقه ها متفاوته، ببین خودت با چی حال میکنی 

چیزی ک چند سال بعدم دیدیش باز حس خوبی داشته باشی 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واى پس چه رنگى باشه صورتيم زود چرك ميشه

رنگ روشن خونه رو بزرگ تر میکنه مخصوصا خونه های امروزی که اصول معماری توون رعایت نمیشه

من خودم کرم گرفتم روشم رو کش دادم دوختم که خیلی زیبا دوخته شده اونم روشن گرفتم تا کثیف میشه میندازم ماشین 

اونقدر ها هم که تبلیغ میکنن کثیف نمیشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
رنگ روشن خونه رو بزرگ تر میکنه مخصوصا خونه های امروزی که اصول معماری توون رعایت نمیشه من خودم کرم گ ...

چه مدل مبلى گرفتى عزيزم؟

همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
منم خودم عاشق مبل كلاسيك و كار شده ام ولى خب نامزدم اون مدل دوست نداره از چسترا خوشش مياد بنظرت اين ...

شما برعکس مایین ...من شوهرم مبل استیل کار شده دوست داشت .بابامم مثل شوهرم .....ولی خب من خونه اسپرت دوست داشتم ....ماخانوما همش توخونه ایم باید به سلیقه ما باشه ......

اگه خانواده همسرت ادمای حرف دراری نیستن که بگن فلان و اینا یا ادمی هستی اگه گفتنم برات مهم نیست به سلیقه خودت بخر کیفشو کن ......من اخرش اینو خریدم شوهرم و بابام خیلی دوسشون دارن ....منم دارما اما خوب دوست داشتم اسپرت و راحت میبود