2777
2789
عنوان

مبل چستر

| مشاهده متن کامل بحث + 5062 بازدید | 21 پست
منم مبل كلاسيك و يكم كار شده دوست دارم ولى نامزدم از اونا خوشش نمياد

هرچی ک سلیقتون میگه بخر ب نظرم جز شوهرت از کسی نظر نگیر سلیقه ها متفاوته، ببین خودت با چی حال میکنی 

چیزی ک چند سال بعدم دیدیش باز حس خوبی داشته باشی 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واى پس چه رنگى باشه صورتيم زود چرك ميشه

رنگ روشن خونه رو بزرگ تر میکنه مخصوصا خونه های امروزی که اصول معماری توون رعایت نمیشه

من خودم کرم گرفتم روشم رو کش دادم دوختم که خیلی زیبا دوخته شده اونم روشن گرفتم تا کثیف میشه میندازم ماشین 

اونقدر ها هم که تبلیغ میکنن کثیف نمیشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
رنگ روشن خونه رو بزرگ تر میکنه مخصوصا خونه های امروزی که اصول معماری توون رعایت نمیشه من خودم کرم گ ...

چه مدل مبلى گرفتى عزيزم؟

همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
منم خودم عاشق مبل كلاسيك و كار شده ام ولى خب نامزدم اون مدل دوست نداره از چسترا خوشش مياد بنظرت اين ...

شما برعکس مایین ...من شوهرم مبل استیل کار شده دوست داشت .بابامم مثل شوهرم .....ولی خب من خونه اسپرت دوست داشتم ....ماخانوما همش توخونه ایم باید به سلیقه ما باشه ......

اگه خانواده همسرت ادمای حرف دراری نیستن که بگن فلان و اینا یا ادمی هستی اگه گفتنم برات مهم نیست به سلیقه خودت بخر کیفشو کن ......من اخرش اینو خریدم شوهرم و بابام خیلی دوسشون دارن ....منم دارما اما خوب دوست داشتم اسپرت و راحت میبود