2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا کار درستی کردین

من مامانم سیسمونی خرید. ینی پولو. ریخت ب حسابم ما خودمون رفتیم خریدیم 

من خیلی زورم اومد 

چون مادرشوهرم حتی میدونم سر. زایمانم نه میاد نه کادو. میده ولی چشمش دنبال اینه ک من سیس خریدم یا نه 

خدا. لعنتش کنه ده تومن رو. دست مامان من الکی خرج گزاشت

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
بستگی داره به نیازتون من تا ۱۰ میلیون برنامه ریزی کردم

ده تومن میشه عزیز. اما بشین یادداشت کن من لیستشو. از تو نی نی سایت دراوردم  ولی گفتم دکوری نگرفتم مثلا ساعت نمدی و. سطل اشغال و جا دستمال و پرده و. اویز دیوار اسباب بازی زیاد نگرفتم  تخت هم نوجوان گرفتم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
یه سیسمونی معمولی چقد در میاد؟

من ۳ سال پیش گرفتم اون موقع جنسا مناسبتر بودن ولی یادمه فقط ی میلیون لباس گرفتم ک هنوزه هم اندازش دارم.تخت خواب نگرفتم ولی کمد لباس گرفتم بنظرم بهترین و پرفایده ترین همین کمده.فک کنم طرفای ۳ میلیون خریدم

من ۳ سال پیش گرفتم اون موقع جنسا مناسبتر بودن ولی یادمه فقط ی میلیون لباس گرفتم ک هنوزه هم اندازش دا ...

من ک شوهرم کلی افاده داره ک همه چیزاش ترک باشن بابامم دستش خالیه خجالت میکشم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
من ک شوهرم کلی افاده داره ک همه چیزاش ترک باشن بابامم دستش خالیه خجالت میکشم

خیلی ادعاش میشه خودش بخره.اصلا وظیفه پدر و مادر نیست ک‌بخرن‌یکی دیگه بچه میخواد یکی دیگه سیسمونی بخره؟

خیلی ادعاش میشه خودش بخره.اصلا وظیفه پدر و مادر نیست ک‌بخرن‌یکی دیگه بچه میخواد یکی دیگه سیسمونی بخر ...

این رسمه مسخره اس ک همه چیزو خانواده دختر بدن توای اوضاع

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
من مامانم سیسمونی خرید. ینی پولو. ریخت ب حسابم ما خودمون رفتیم خریدیم  من خیلی زورم اومد  ...

واقعا کاش یخورده با فرهنگ بشیم در مورد جهیزیه و سیسمونی..نمیدونم چرا بچه رو پسر اونا میزاره تو دل دختره فامیلی اونارو میگیره تو همه چیش هم دخالت میکنن بعد سیسمومی پای مادر عروسه