2777
2789
عنوان

علایم بارداری

281 بازدید | 25 پست

بااموز سه روزه لکه بینی دارم و نسبت ب روز اول خیلی کم شده خونابه قهو های رنگه و چیزی ک منو نگران کرده دیشب یهو تخمدان راستم تیر کشید و شروع ب درد کردن کرد کسی اینطوری بوده و فهمیده بارداره ؟؟؟ممکنه از علایم بارداری باشه؟امروزم وفتمه ولی نشدم تا حالام سابقه نداشته اینجوری شم و اولین ماهه اقدام کردم

خیلی نگرانم چرا تخمدانم درد کرده یوقت خدایی نکرده مسکلی برام پیش نیاد.

اگه فک میکنی حامله ای پس لکه بینی داری حتما برو دکتر چیز خطرناکی نیس بهت شیاف پروژسترون میده میزار ...

نمیدونم شک دارم چون بی بی منفی شد دوروز پیش

درد کردن تخمدان تو اوایل بارداری طبیعیه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه عزیزم آخه ترسیدم یوقت خدایی نکرده خارج از رحمی نباشه

ن ربطی نداره حتما حامله ای و کار سنگین یا فعالیت زیاد داشتی من حامله بودم نمیدونستم اینجوری شدم و شیاف داد دکتر خوب شدم

نفسم هایلین💜
ن ربطی نداره حتما حامله ای و کار سنگین یا فعالیت زیاد داشتی من حامله بودم نمیدونستم اینجوری شدم و شی ...

شما درد تخمدانم داشتی؟؟

میگن لانه گزینیه این لکا اره حتما میرم

شما درد تخمدانم داشتی؟؟ میگن لانه گزینیه این لکا اره حتما میرم

اره منم سمت راستم بود و لکه های قهوه ای میومد اول فک کردم ک دارم پریود میشم اما حامله بودم

بهش میگن هماتوم

نفسم هایلین💜
اره منم سمت راستم بود و لکه های قهوه ای میومد اول فک کردم ک دارم پریود میشم اما حامله بودم بهش میگن ...

ولی لکه بینم تقریبا داره قطع میشه واسه شما قطع نشده بود؟؟مرسی از اینکه جوابمو میدی خیالم راحت شد

نمیدونم شک دارم چون بی بی منفی شد دوروز پیش درد کردن تخمدان تو اوایل بارداری طبیعیه؟؟

امکان تنبلی تخمدان داری عزیزم اگه قصدت بارداریه به دکترت بگو یه سونوی فولیکول برات بنویسه مطمئن بشی 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....