2777
2789
واسه خواهرم که تاثیر داشت حتی تو سایز ضرر نداره باز امتحان کن

برای من بزرگه ، باشه عزیزم امتحان میکنم.مرسی ،برم بدنسازی باید حسابی سینه کار بکنم

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مثلا ناهار امروزم سینه مرغه  تن ماهی سویا  حبوبات ببین چند مدتی باید تکراری بخوری دیگه ...

صبونه همیشه ،یا یکی و یدونه سفیدا تخم مرغ میخورم ،دوتا گردوم با پنیر و نون و اینجور چیزا ، من پروتیینم کمه ،کلا چند وقت بود ناهاز نمیخوردم امروز خوردم بعد مدت ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پروتئین کم باشه هم زود زود گشنه میشی هم صورتت خراب میشه

خدروشکر صورتم خیلی خوب شده اولش بهم ریختم ولی الان قشنگ تر از قبلم شده چون ابو سبزیجاتو ویتامین میخورم

خب پروتئین کم باشه هم زود زود گشنه میشی هم صورتت خراب میشه

خدروشکر صورتم خیلی خوب شده اولش بهم ریختم ولی الان قشنگ تر از قبلم شده چون ابو سبزیجاتو ویتامین میخورم

برگه زرد الو. اسفناج کاهو هویج میوه، خرما ،کلم بروکلی گوجه خیار و....  انجیر نداشت بخرم  ...

نوش جونت.

اره رژیم بدون اینا مریضی میاره، 

کارشناس میگفت غذاهای ایرانی قابلیت تامین ماکرو هارو ندارن چون نحوه پختشون ب صورتیه که هیچی ازشون نمیمونه

نوش جونت. اره رژیم بدون اینا مریضی میاره،  کارشناس میگفت غذاهای ایرانی قابلیت تامین ماکرو هار ...

دقیقا همینجوریه,الان روزی یکی مولیتی ویتامین مینرالم میخورم،

امرورم پروتیینمو رسوندم به 55گرم، ببین یه چیزی بااینمه من اصلا کالریم بالا 1200نرفته تو این یک ماه ،تثبیتمم1700ولی حس میکنم چاق شدم. و سایز اضافه کردم یه سانت دور کمرو شکگ

دقیقا همینجوریه,الان روزی یکی مولیتی ویتامین مینرالم میخورم، امرورم پروتیینمو رسوندم به 55گرم، ببین ...

خب بدنت فک میکنه تو فاز قحطی قرار گرفته برا همین متابولیسمش رو کند کرده و چربی نمیسوزونه. بهتره چند روز قشنگ ب بدنت شوک بدی ۱۷۰۰ رو بخور بدن رو غافلگیر کن بعد ۸۰۰ بخور

خب بدنت فک میکنه تو فاز قحطی قرار گرفته برا همین متابولیسمش رو کند کرده و چربی نمیسوزونه. بهتره چند ...

همینکارو باید بکنم از شنبه ام میرم بدنسازی شرکت کنم،شکمم اب نمیشه لامصب 

خب بدنت فک میکنه تو فاز قحطی قرار گرفته برا همین متابولیسمش رو کند کرده و چربی نمیسوزونه. بهتره چند ...

بنظرت بخورم بدتر چاق نمیشه سوختو ساز بدنم درست میشه?

من دوماهه بدون گرسنگی مطابق سفره سالم خوری  اشتخامم کم شده ورزش درمنزل داشتم 12کیلو کم کردم از دوره های شیداجون  گرفتم خیلی راضی بودم ایدی تل گرلمش دارم هنوز

sheidajon55@

خودسرکاری نکن اسی منم اراده نداشتم ایشون پیگیرم بود هرروز

کافیه بخوای 

رزیم خووسر ومصرف قرص ودمنوش و... جزعوارض نیست  بدن ها متفاوته خصوصا رژیم شیردهی