2777
2789
عنوان

عفونت دندان پس از پر کردن

4781 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من مرداد ماه دندونمو سطحی پر کردم الان بعد چند ماه حدود یک هفته درد میکرد و ول میکرد از دیروز عفونت کرده کسی بوده این سوره شده باشه؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام سطحی پر کردین؟

اره 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
شما کجا پر کردین من رفتم تامین اجتماعی فکر میکنم به خاطر اونه

منم رفتم همون خراب شده سطحی پر کرد خیر سرش ولی سطحی نبوده و رسیده بود ب عصب عفونت کرد قشنگ پدرم در اومد دوباره رفتم بیرون دکتر بیچاره میگف نمیدونم کدوم دکتر احمقی برات اینکارو کرده دارو رو کامل گذاشته رو عصب زنی ی درد وحشتناک داشتما

چند ماه پر کردین

فک کنم ۷ماه هست همش اهمیت ندادم گفتم خوب میشه با ی طرف خوردم غذا الان منتظرم برم دکتر خیلی دردش بده و رو اعصاب

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
فک کنم ۷ماه هست همش اهمیت ندادم گفتم خوب میشه با ی طرف خوردم غذا الان منتظرم برم دکتر خیلی دردش بده ...

مال منه بدبخت عفونت کرده خودشم دندون جلویی هست  من رفتم بیمه این جوری شد

منم رفتم همون خراب شده سطحی پر کرد خیر سرش ولی سطحی نبوده و رسیده بود ب عصب عفونت کرد قشنگ پدرم در ا ...

بیشعور آخرش هم با مته زد لثه مو خراش داد انقدر خون اومد 

مال منه بدبخت عفونت کرده خودشم دندون جلویی هست  من رفتم بیمه این جوری شد

من یکی مونده به اخره.منم فک کنم عفونت کرده چون درد داره .خیلی بده😭😭😭

منم تمام دندونام خرابن پول ندارم درستشون کنم...

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌