cinderella244 مدیر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 عنوان بیبی چک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 24 پست کسی اون خط کمرنگو میبینه یاتوهم زدم😭 حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت 1398/08/14 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدا۶۸ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 چندم موعدته؟ من هاله میبینم رنگ هم گرفته احتمال ۹۰ درصد مثبته یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 چندم موعدته؟ من هاله میبینم رنگ هم گرفته احتمال ۹۰ درصد مثبته والا پریودام نامنظمه. ولی از اخرین گریودم پنجاه روزگذشته 😢 حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 چندم موعدته؟ من هاله میبینم رنگ هم گرفته احتمال ۹۰ درصد مثبته خداازدهنت بشنوه گلم حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
شیدا۶۸ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 خداازدهنت بشنوه گلم عزیزم این مثبته فقط بستگی داره چندم سیکلت باشی یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
شیدا۶۸ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 مبارکه انشالله به سلامتی این ۹ ماه رو پشت سر بذاری😍😍😍😍😍😍😍 یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 مبارکه انشالله به سلامتی این ۹ ماه رو پشت سر بذاری😍😍😍😍😍😍😍 وای ینی واقعآ امیدوارباشم😢😭😭😭 حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 مبارکه انشالله به سلامتی این ۹ ماه رو پشت سر بذاری😍😍😍😍😍😍😍 فداتم خدا حداقل از زبون تو بشنوه ایشالا هرچیم از خدامیخوای بهت بده گلم 🥰😘😘😍😍 حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
شیدا۶۸ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 فداتم خدا حداقل از زبون تو بشنوه ایشالا هرچیم از خدامیخوای بهت بده گلم 🥰😘😘😍😍 فدات شم نگفتی چندم سیکلت بی بی زدی؟ یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 فدات شم نگفتی چندم سیکلت بی بی زدی؟ گفتم ک پنجاه روزه پریود نشدم پریودام نامنظمه ولی😔 حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
cinderella244 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 201 فدات شم نگفتی چندم سیکلت بی بی زدی؟ ینی پنجاه روز قبل اولین روز پریودم بود. هفت روزم پری بودم میشه چهل و سه روزه ک پریود نشدم حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت