2777
2789
عنوان

بچه ی دروغگو

2249 بازدید | 18 پست

دخترم ۷سالشه ،خیلی حرف میزنه بیشتر وقتا هم دروغ ،امروز صبح که میخواست بره مدرسه باهاش دعوا کردم ،اسمشوگذاشته بودم دروغگو اونم خیلی ناراحت شد گریه کرد با روحیه ی بدرفت مدرسه ،الان که رفته من خودم ناراحتم حق حق گریه میکنم ،...من اخه چطوری باهاش رفتار کنم دوس نداشتم که اذیتش کنم ،دلم براش تنگ شده😢

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....

چه مادر نمونه ای داره بچت😐😑😶

به جای اینکه ضعف بچه رو به روش بیاری چند تا کتاب بخون در این مورد یا اینکه با یه ماشور کودک مشورت کن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش ظهر میاد دلتنگیت رفع میشه

فرزندم،دلبندم، عزیزتر از جانم از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم... امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...! این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم لذت ببرم

بهتره علت های دروغ گویی کودکان رو بدونی

۱_ ترس از والدین و سایرین برای پنهان کردن کار زشت 

۲- بیان ارزوها و اهداف ب شکل خیالات و دروغ( ماشین معمولی دارن میگه مابنز داریم. این در واقع یعنی دوست داره بنز داشته باشه)

۳- بیان خواسته ها و نیازهایی که از طرف والدین تامین نشده و بارها بش قول دادن در اینده تامین میشه( میگه من دوچرخه دارم چون همش زیاد بش قول دادن برات دوچرخه میخریم ولی خریده نشده)

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

خب برای چی دروغ میگه ؟

خودت علتش رو چی میدونی ؟

یکی از همکلاسیهای دختر منم خیلی دروغ میگه .....

باورت میشه یه جوری دروغ میگه آدم شاخ درمیاره 

برام سواله چه شرایطی تو خونه دارن که اینجوری شدن و مثل نقل و نبات دروغ میگن 

حالا این بچه ای که من میگم مادرشم معلمه 

تک فرزندم نیست 

یعنی ظاهر زندگیشون نرماله ولی این دروغگوییش خیلی رو اعصابه 

حالا میگه معلممون گفت چون چپ پایی حتما میری بارسلونا😂😂😂یا میگه حالا اول برو تراکتور از اونجا بارس ...

😂😂😂😂😂الهی عزیزم 

انشالله بعد بفرستش کلاس فوتبال ک بره تو تیم نوجوانان

I'd walk straight through the bullet😏
خب برای چی دروغ میگه ؟ خودت علتش رو چی میدونی ؟ یکی از همکلاسیهای دختر منم خیلی دروغ میگه ..... ب ...

عزیزم تو یه سنی همه بچه ها دروغ میگن تا بیشتر مورد توجه باشن ، خیالپردازی میکنن، من یادمه کلاس پنجم بودم گ دوست میگفت ما تلفن خریدیم . اون زمون همه تلفن ثابت نداشتن ، منم گفتم ما هم قرمزش رو خریدیم 😩😩😩

فقط خدا 
بهتره علت های دروغ گویی کودکان رو بدونی ۱_ ترس از والدین و سایرین برای پنهان کردن کار زشت  ۲- ...

عزیزم این موردی که من تو پست قبلی گفتم آرزوهاش رو به شکل دروغ بیان نمیکنه ....

مثلاً میپرسیم فلان همکلاسیتون چرا دو هفته ست غایبه ؟

میگه اره بیمارستان بستریه و تو کماست 🙄

منو مامانم رفتیم عیادتش مارو راه نمیدادن از پشت شیشه نگاش میکردیم 😐

بعدش میبینی کلاً خالی بندیه و اون بچه تو کما نبوده 

برام سواله میگم چه نفعی میبره از این مدل دروغ گفتن ؟