2777
2789

لباسای خیلی کثیفو تو دو تا خونش پودر بریز یا بذار خیس بخورن یا پودرتو عوض کن . لباسای بچه رو هم میتونی با پودر صابون بشوری و کلا لباس بچه لکش یا نمیره یا بد میره تقصی ماشین نیست. بقیه رو هم همینایی که گفتم انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما‌مثلا‌خوبشو گرفتیم‌این‌از‌همش‌گرون‌تر بود ولی کلافم کرده حتی وقتی زمان و میزارم رو ۲ ساعت باز کثیف ...

برو ی ایرانی بخر راحت شی حداقل میدونی اصله

این جنسه فیکه اصل نیس 

ال جیا دیگ مث قبل نیس 

باو ۹ تومن گرفتیم کجاش ارزونه

بابا اصله بعصی لکه هانمیرن .پودرتو عوض کن تاژ خوب نیست

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
وای من لباسای پسرمو تازه خریه بودم دیشب با یه حوله قرمز انداختم تولباسشویی گذاشتم رو شستشوی لباس کود ...

خخخخخ خب اینک واضح بود حوله راحت رنگ میده خصوصا حوله ای ک نو باشه 

اما فدا سرت شده دیگ

وای من لباسای پسرمو تازه خریه بودم دیشب با یه حوله قرمز انداختم تولباسشویی گذاشتم رو شستشوی لباس کود ...

خوب حیف نیس لباس بچه بندازی ماشین اونم سه ساعت خو با دست میشتی 

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
خخخخخ خب اینک واضح بود حوله راحت رنگ میده خصوصا حوله ای ک نو باشه  اما فدا سرت شده دیگ

نمیدونی چه قیافه ای شدن یکیش طوسی شده شوهرم میگه این چرااینجورشده کفتم قطره اهن ریخت روش سیاه شد شستم رنگش پخش شد طوسی شد 😣  باورنکرد انگار🙄🙄

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...