2777
2789
عنوان

شیر شب

138 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من دیشب خیلی خسته بودم بی اختیار ساعت نه خابم برد تا شش صبح امروز بچمم خاب بود از دیشب بهش شیر ندادم یه نه ساعتی میشه ینی صب پاشدم دیدم بیداره سریع بهش شیر دادم امکانش هس خدایی نکرده قندش افتاده باشه

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کار هرشب بچه منه.29 روزشه اما اصلا برای شیر شب پا نمیشه.

با دکترش صحبت کردم گفت نهایت 4 ساعت بیشتر شد از خواب بیدارش کن.مشکل بچه ام هم وزن گیریش شد که وزن خوبی نگرفت.

ان شاءالله مشکلی برا بچتون پیش نمیاد.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

نه عزیزم مشکلی نیست. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
این کار هرشب بچه منه.29 روزشه اما اصلا برای شیر شب پا نمیشه. با دکترش صحبت کردم گفت نهایت 4 ساعت بی ...

اخه بچه من بیدار میشه شبا ولی دیشب من غرق خاب بودم نفهمیدم😰

اخه بچه من بیدار میشه شبا ولی دیشب من غرق خاب بودم نفهمیدم😰

عزززیز دلم.چه ارومه که متوجه نشدی.پسر من جیغ میکشه من خبردار میشم.ان شاءالله سالمه چیزیش نیست.با یه بار که بچه چیزیش نمیشه.عوضش حواست باشه امروز مرتب بهش شیر بدی جبران شه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ن بابا قندش نیفتاده نگران نباش اصلا ازشش ماهگی میگن شیرشب روقطع کنین من انقداین موردابرام پیش اومده ...

خدارو شکر، خدا کنه