2777
2789
عنوان

بی حسی یا بی هوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بی‌حالی ولی چون بچه باید شیر بخوره و درد داری و ملاقاتی بخوای نخوای نمیتونی ثابت باشی

بچه رو که میندازن روت شیر میخوره ملاقاتی بیاد چیکار میخوای بکنی منکه تکون نمیتوستم بخورم 

خودشناسی DNA plus
همه میگن بعدش گردن درد و کمر درد شدن تا یک هفته یا ۱۰ روز  اطراف من کسی نیست بگه بیحسی خوبه&nb ...

دوست من سه ماه پیش سزارین بی حسی شد.. یکی از آشناهامون هم همینطور.. تازه بعدش 5 روز بیمارستان بود بخاطر دخترش.. خودش که راضی بود.. اگه از بیهوشی میترسی همون بی حسی رو بگیر..

مامانم هم به مدام بهم میگه بی حسی برو چون میترسه بهوش نیام.. بخصوص اینکه سر همین بهوش نیومدن زنداییم فوت کرد

دوست من سه ماه پیش سزارین بی حسی شد.. یکی از آشناهامون هم همینطور.. تازه بعدش 5 روز بیمارستان بود بخ ...

آخه چه بد 

خدا رحمتش کنه

آره بیهوشی این بدی و استرس داره

دقیقا تو خانواده و اطراف من کسی نیست راضی باشه از بیحسی

شما كي زايمانته ؟ من هفته اول آذر ، دكتر هفته ديگه بهم تاريخ دقيق ميده ، خيلي طبيعي دوست داشتم اما بشدت هم ميترسم واسه همين همون سزارين ميكنم ... 

عزیزم برای هر کسی متفاوته

من چون فشارم بالا بود بیهوش شدم و مشکلی هم نداشتم فقط بعدش یکم گلوت اذیت میشه مثل سرماخوردگی میشه چون لوله میزارن توی حلق

به نظر من شرایط بی حسی رو هم مطالعه کن عزیزم میگن اگه نکات بعدشو فقط تا چند ساعت رعایت کنی بعدا عوارضی نداره مثل اینکه بالش زیر سرت نباشه و سرتو تکون ندی و نشینی