2777
2789
عنوان

بی حسی یا بی هوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 65 پست
نه میگن سرشونو تکون دادن بعد عمل بخاطر این بوده  خوب نمیشه سرتو تکون ندی  بالاخره بچه شی ...

اینطورم نیس

روز دومش از تخت میارنت پایین😁

خب میشه یکم رعایت کرد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من ب خودم بود بی هوشی ولی دکترم قبول نمیکنه سزارین اولم با بی حسی بود عوارضش برام زیاد بود

دکتر من هیچ پیشنهادی نداد یعنی بحسش پیش نیومد 

واقعا گیج شدم 

چون می‌دونم تو بیمارستان تو اتاق عمل مسئول بیهوشی میاد که راضیت کنه برا بیحسی که عوارضش کمتره و ازین حرفا

زمانی که میخواستم سرکلاژ کنم یه خانمی سزارین داشت 

داشتن مخش میزدن که بیحسی عمل کنه اونم گفت من بیهوش بشم 

خلاصه راضیش کردن بی‌حس شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حسی برای طبیعی خوبه؟

البته بی حسیش فرق داره با سز

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مامانم هردوشوانجام داده وازبیحسی خیلی راضی تره خالمم بی حسی بوده اونم راضیه . بیحسی هرچی باشه عوارضش ...

عوارضش که کمتر هست 

مهم اینه بعدش اذیت نشی که اطراف من همه گله دارن 

یه نظر مثبت تو خاندان وجود نداره بجز خودم که دوست دارم ولی میترسم مثل اونا پشیمون شم😁

بی حسی برای طبیعی خوبه؟ البته بی حشیش فرق داره با سز

طبیعی که بیحس نمیکنن 

فقط فکر کنم یه آمپولی داخل واژن میزنن که زمان پاره شدن اذیت نشی 

بیحسیش برای نداشتن درد نیست 

البته حدس اطلاعات دقیق ندارم

عوارضش که کمتر هست  مهم اینه بعدش اذیت نشی که اطراف من همه گله دارن  یه نظر مثبت تو خاند ...

عزیزم بیهوشی بعدش که شکمتوفشارمیدن اذیت میشی بعدممکنه سخت بهوش بیای واینکه ازعوارضش که واسه مامانم بودریزش موبود روحافظه هم داروش تاثیرمیذاره درضمن الان خیلی کم قبول میکنن که بیهوش کنن اصلا دست خودت نیس 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
طبیعی که بیحس نمیکنن  فقط فکر کنم یه آمپولی داخل واژن میزنن که زمان پاره شدن اذیت نشی  ب ...

جدیده ها

کلا درد حس نمیکنی

فقط انقباظات حس میشه

تو خارج بیشتر هست

تو ایرانم مدتیه اومده

طبیعی که بیحس نمیکنن  فقط فکر کنم یه آمپولی داخل واژن میزنن که زمان پاره شدن اذیت نشی  ب ...

اسم بچه توچی میخوای بذاری بسلامتی؟؟ تهران هستی؟؟خصوصی عمل میکنی؟

پاره شدن چی؟😥😁

عزیزم بیهوشی بعدش که شکمتوفشارمیدن اذیت میشی بعدممکنه سخت بهوش بیای واینکه ازعوارضش که واسه مامانم ب ...

آره حق با شماست

خواهرم ریزش مو شدید گرفت بعد بیهوشی

گفتم شاید جیغ جیغ کنم قبول کنن بیهوش شم

سابقه کمر درد دارم میترسم بیحسی بدترش کنه از کار بیافتم

جدیده ها کلا درد حس نمیکنی فقط انقباظات حس میشه تو خارج بیشتر هست تو ایرانم مدتیه اومده

عزیزم من مجردم امااگه درست بگم منظورت زایمان اپیدورال (بدون درد ) هست که اون امپولووقتی میزنن که شما نصف دردهاتوکشیدی وتقریبا4-5سانت دهانه رحم بازشده واینکه شنیدم میگن روند زایمان روطولانی ترمیکنه چون دردروحس نمیکنی ونمیتونی خوب زوربزنی وکمک بدی

عزیزم من مجردم امااگه درست بگم منظورت زایمان اپیدورال (بدون درد ) هست که اون امپولووقتی میزنن که شما ...

درسته

اسم بچه توچی میخوای بذاری بسلامتی؟؟ تهران هستی؟؟خصوصی عمل میکنی؟

اسمش مسیح یا مسیحا 

که باباش مسیح دوست داره

ساری زندگی میکنم 

آره بیمارستان دولتی عمرا برم میترسم

پاره شدن چی؟😥😁

ایشون منظورش وقتیه که دیگه اخرزایمانه وسربچه میخوادبیادبیرون اما نمیشه ودکترخودش برش ایجادمیکنه بعدشم خوب مادربیچاره ممکنه تا10-15تابخیه بخوره😣😟😟