ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم.خیلی فکرم مشغوله.مادربزرک همسرم ی همسایه دارن البته مستاجره دوسته مادربزرگ شوهرمه دختره 25سالشه مامانش سرطان داشت و پاهاش از زانو قطع شده و باباعه هرجی داشته خرج سرطان زنش کرده.دختره رو توی محرم توی هیئتا دیدم خیلیم صحبت کردیم حالا شب عاشورا تصادف کرده و نخاعش قطع شدع.از کمر ب پایین فلج شده همش دختر 25ساله رو تخت افتاده.باید پوشکش کنن اختیار دستشویی و حتی باد معدشم نداره.هیج کاریم نمیشه براش کرد هیچ کاری.خیلی دلم میسوزه دختره باید تمام ارزوهاشو خاک کنه دختر 25ساله مجردی ک کلی ارزو داره.بچه ها براش دعا کنید از ته دل ک شفا پیدا کنه شاید دعاهای هممون رو خدادید و ی نظری بهش کرد ب حق سربریده امام حسین
استرس چی گلم البته اگر دوست داری بگو منم.خیلی فکرم مشغوله.مادربزرک همسرم ی همسایه دارن البته مستاج ...
الهی آمین
انشاالله لحظه استجابت باشه و خدا امین بگه.
خدا هم ایشون,و همه ی مریضا,رو تخت ها,لاعلاجا و....انشااالله نظر شفاعت بندازه و حالشون خوب بشه
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
وای خیلی ناراحت شدم خدا رو بزرگی خودش قسم میدم نظر لطفی به این بنده خدا بندازه
خیلی گناه دارن.مادربزرگ شوهرم امشب میگفت مادره هی سینه هاش ک اویزون بوده بزرگ و کشیده شده یکیش شده 12 کیلو یکیش 15کیلو باید خالیش کنن چون روی زانو راه میره تعادلش رو نمیتونه نگه داره.ازون طرف مادره ازون طرف دختر جوونش.چقدر سخته واقعا.خدافقط شفاش بده.میگفت روضه گرفته بودن مادره پای تخت دختره نشسته بودو خونرو گذاشته بود روی سرش از بس بادختره زار زارگریه کردن