من با یه نفر بودم از خانومش جدا زندگی میکرد و دنبال کارای طلاقش بود بعد ده ماه زنه برگشت با دعا و طلسم برشگردوند تو خونه من ۴ روزه ازش بی خبرم😭😭چیکار کنم؟حق من این بود بعد این همه وقت منو بفروشه به زنی که انقد بدی بهش کرد😢😢😢
من به هیچ وجه قانع و توجیه نشدم.عزیزم سنگ اون خانومو به سینه نمیزنم باور کن بخاطر خودت میگم.هیچوقت وارد زندگیشون نباید میشدی چون واقعیت اینه که هنوز جدا نشده بودن حالا چه دادگاه برن چه نرن.بخاطره خودت میگم باور کن بعضی مردا واسه اینکه تورو هم داشته باشن میگم میخام طلاقش بدم ولی تا زنه برگرده باز این اقا هم برمیگرده به زندگیه اولش.و تنها کسی که این وسط اذیت میشه شمایی.
من به هیچ وجه قانع و توجیه نشدم.عزیزم سنگ اون خانومو به سینه نمیزنم باور کن بخاطر خودت میگم.هیچوقت و ...
عزیزم من تو محیطی زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن کسی نمیتونه در مورد زندگیش دروغ بگه و من تو دوتا دادگاه اخریش که مجبور بودیم بریم شهر اصلی باهاش رفتم
من به هیچ وجه قانع و توجیه نشدم.عزیزم سنگ اون خانومو به سینه نمیزنم باور کن بخاطر خودت میگم.هیچوقت و ...
من یه لحظه اومدم یه موضوعی رو خوندم تو این سایت و خوشم اومد که انقد قشنگ با هم درد و دل میکنین و تصمیم گرفتم عضو شم گفتم شاید اینجا نشناخته ادم بتونه با هم درد و دل کنه فکر نمیکردم ادمایی هستن که انقد زود قضاوت میکنن
عزیزم من تو محیطی زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن کسی نمیتونه در مورد زندگیش دروغ بگه و من تو دوت ...
منم متوجه م که شما میگی دادگاه داشتن و میخواستن جدا بشن.ولی حرف من چیز دیگه ایه.من میگم مردا اصولا عاقلانه تصمیم میگیرن.یعنی به خودشون نمیگن عه من دیگه اینو نمیخام و میرم پی دلم و با اینی که دوستم ازدواج میکنم و بقیش هرچی خدا خواست.بلکه میگن خب این که زن اولمه و ازش بچه دارم پس خیالم راحته بچه هاشو خودش بزرگ میکنه و بچه هام نمیرن زیر دست نامادری و از این اولی چه خیری دیدم که از دومی ببینم و ولش کن ریسکه و بزار همین سر زندگیش بشینه بچه هارو بزرگ کنه و من جوونیمو با این گذروندم و اینم جوونیشو پای من گذاشت.باور کن مردا همینن.
من یه لحظه اومدم یه موضوعی رو خوندم تو این سایت و خوشم اومد که انقد قشنگ با هم درد و دل میکنین و تصم ...
میفهمتت.من عذر میخوام ولی قصد قضاوت ندارم.بخدا بازنده داستان تویی و تو اذیت میشی.ازت خواهش میکنم خودتو درگیر این روابط پوچ و بی انتها نکن.بخدا خدا واست بهترینشو رقم میزنه
متاسفم برا همتون که اینجوری بد دهنی و پرخواشگری میکنین و قضاوت بیجا اون زنه نه ادم خوبی بود نه قدر زندگیشو گاهی دونست نه فهمید که چیکار کنه و از روز اول اشناییشون تموم کاراشو با دعا و ثنا انجام داد حتی یک بار برا یه مشکل اقوام شوهرشک برده بود پیش یه درویش که اون درویشه گفته بود این خانم میاد پیش من دعا نویسی یاد بگیره تو مدت قهر با شوهرش با دوست پسرای خواهرش مسافرت هرجا که فکر کنین رفته بود و تو اون مدت حتی به شوهرش ادرس نداده بود که کجا هس و وقتی شوهرش میخواسته بچه هاشو ببینه گفته بوده هر وقت نامه دادگاه اوکی شد بیا ببینشون و هفته اول که قهر کرده بوده و رفته بوده چون تموم حسابای مغازه مرده به نام زنه بوده تموم حسابای شوهرشو خالی کرده بوده به فکر این بوده که میتونه خیلی پول از شوهرش بگیره و بره پی خوشگذرونی خودش و شوهرش وکیل خوب میزاره رو پرونده و مهریشو قسط بندی میکنن و بعد اون پشیمون میشه و الان برگشته در ضمن بگم که خانواده زنه هیچی نداشتن و تموم هزینه هاشون با شوهر این بوده تو این ۵ سال و دو سال اخر هیچ رابطه زناشویی با هم نداشتن واز همه بدتر اینکه از مغازه شوهرش با کمک برادرش که کارمند مغازه شوهرش بوده دزدی میکردن با تموم این وجود دو باربخشیدنش و برگردوندش اما باز بخاطر اینکه پول بگیره رفت اما الانبا دعا برگشته وهمه میگن میخواد تا براش خونه بخره و ماشین بعد بره راستی برا طلاق توافقی گفت یه خونه بهم. بده و برا حضانت بچه هات هر کدوم ۱۰۰ میلیون میگیرم و حضانت بهت میدم
تو مدتی که دادگاه میرفتن ومیومدن حتی خانواده زنه یک بار زنگ نزدن به خانواده مرده بگن چی شده چرا میخوان طلاق بگیرن فقط یک بار برادر بزرگش زنگ زد اونم گفت زودتر سر یه مبلغ توافق کنین تا خواهرم زودتر به زندگیش برسه
میدونی از چی دارم میسوزم که هیچ وقت برا کسی بدی نخواستم و بدی نکردم این موضوع هم تموم شده و مراحل اخرش بود که من اومدم اما یکی از دوستای زنه که باهاش همه جا میره و میاد به یه نفر گفته بود انگار دلش برا من سوخته بود میخواست به گوش من برسه تا بتونم زودتر یه کاری کنم گفته بود رفته پیش یه سید یهودی برا فلانی طلسم سیاهی گرفته رو کفنی نوشته براش خاک کرده تو قبر یه زنی از هم خون خودش که بعد فهمیدم خاک کرده بالا سر قبر دختر عموش من این چیزارو بلد نیستم فقط بهم گفتن قران زیاد بخون چون دعای مسلمون نیس ۴۰ روز بیشتر دووم نمیاره و رفع میشه اما یه فال قهوه گرفتم بهم گفت سیاهی دور سرت و روزگارت داره میچرخه گفت کل فالت سیاهی هس هیچی نمیتونم بگم