2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به موقعی فکر کن که خوش اندام میشی لباسای الانت برات گشاد میشن

به نظرم این خوشحال کننده ترین چیزه واسه کسایی که اضافه وزن دارن

منم از فروردین شروع کردم به رژیم گرفتن از ۷۶ شدم ۶۴ خیلی خوبه کاش بتونم همینجوری ادامه بدم بشم ۵۵

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
واقعا؟ من شوهرم دعوام میکنه عین بچه ها. اندامم خیلی خوب بود 65 بودم. الان بد شده اندامم

الهی بمیرم واسه شوهرم....خیلی تحمل میکنه اما به روم نمیاره.... حتما وزنمو میرسونم به 60 حتماااااا💪

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

من وقتی گشنه میخوابم اینقد از خودم احساس رضایت دارم🙁مریض روحی شدم اینقد میخام وزنم کم بشه😂

وقتی سیرم خیلی ناراحتم

دوس دارم همیشه گرسنه باشم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

به موقعی فکر کن که خوش اندام میشی لباسای الانت برات گشاد میشن به نظرم این خوشحال کننده ترین چیزه وا ...

خوشبحالت گلم. من قبلا 65 بودم بهتر بود. الانم نمیتونم از غذا بگذارم. یه امشب شیر خوردم با خرما. از گشنگی دارم میمیرم

خدایا شکرت🖤
الهی بمیرم واسه شوهرم....خیلی تحمل میکنه اما به روم نمیاره.... حتما وزنمو میرسونم به 60 حتماااااا💪

انشاالله. همیشه گفتن خواستن توانستن هست. تو میتونی خانومی

خدایا شکرت🖤
خوشبحالت گلم. من قبلا 65 بودم بهتر بود. الانم نمیتونم از غذا بگذارم. یه امشب شیر خوردم با خرما. از گ ...

اشتباه میکنی باید غذایی که بقیه اعضای خونواده میخورنو بخوری ولی به اندازه وگرنه نمیشه ادامه داد

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…