2777
2789

وقتی خیلی خیلی تشنه بچه شدی بیار 

من ۵ سال ازدواج کردم الان هشت هفتمه راضیم که کلی مسافرت و دورهمی و شب نشینی بی دغدغه داشتم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

به عنوان یک معلم که روزانه بچه های زیادی رو میبینم خدمتتون جدا باید عرض کنم تصمیم به بچه دار شدن صرفا نباید یک انتخاب احساسی باشه و اکیدا هشدار میدم به تمامی مواردی که در پیام قبلی عرض کردم نهایت توجه رو داشته باشید

متشکرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به بچه خیلی فکر میکنم

اما این اتفاقات مملکت همش فکر بچه رو از سرم میپرونه

مثلا قضیه این ذرتا ک میگن سمیه و وارد کارخونه ها شده

خیلی میترسم 

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
چقد زود به فکر بچه دار شدن افتادی بزار شوهرت یکم ببینتت بعد یهو اول ازدواج بری تو حالت تهوع که جالب ...

موافقم باهاتون منم الان ١٢ هفته باردارم از حال بدم ي سره خونه مامانمم اصلا نميتونم مثل قبل كنار همسرم باشم واقعا عذاب وجدان دارم ولي كاري از دستم برنمياد 

عزیزم وقتش زمانی که از دیگران نپرسی کی بچه دار بشم خوبه.اون زمان یعنی راه های پیدا کردن جواب سوالات تخصصی رو پیدا کردی.آخه اینجا ۵۰۰ گونه فرهنگ و تربیت و ...وجود داره.شما باید خودت و همسرت و نهایتا مشاوره به این‌نتیجه برسین.این موردی هست که تجربه شخصی توش کمکی نمی کنه.خیبیییلیییی تصمبم مهمی هست

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
موافقم باهاتون منم الان ١٢ هفته باردارم از حال بدم ي سره خونه مامانمم اصلا نميتونم مثل قبل كنار همسر ...

من خودمم ۸ هفتمه بعد ۵ سال به قولت خیلی تاثیر گذاشته تو روابط زن و شوهری😶دیگه چه برسه سال اول ازدواج

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من خودمم ۸ هفتمه بعد ۵ سال به قولت خیلی تاثیر گذاشته تو روابط زن و شوهری😶دیگه چه برسه سال اول ازدوا ...

من بعد ٢ سال و نيم اقدام كردم ؛ خيلي تو روابط تاثير داره از بي حالي و حالت تهوع بگير تا خيلي چيزا ديگه ك واقعا حس ميكنم خيلي بايد كنترل شده عمل كني ك در برابر همسرت عذاب وجدان نگيري ك داري واسشش كم ميذاري 

باورت میشه انقد شدت ترسم بالاس،که دارم جلوگیری میکنم،دلم بچه میخواد ولی به زایمان فکرمیکنم تنم میلرز ...

سزارین کلا یک رب هس واصلا هیچی نمیفهمی فقط بعدش یکم درد داری