2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا مث همیم   منم 74 هستم و یه ساله ازدواج کردم و همش فکرم اینه گی وقت بچه دار شدنه😂من ا ...

اره منم نظرم رو چهار سال بعد از ازدواجه منم تنبلم😂😂😂😂

یک: وقتی مطمئن شدید همسرتون همونیه که نشون داده

دو: وقتی مطمئن شدید به لحاظ احتماعی فرهنگی اقتصادی هر دو به حدی رسیدید که یک انسان دیگه رو به این دنیا بیارید و تامین و تربیتش کنید😊

سه: وقتی شرایط بالا نائل شدند شرط سوم پیش میاد اینکه همسرتون بچه بخواد( به لحاظ روحی)

چهار: شما هم بچه بخواید( به لحاظ روحی)

به نظرم یکم زوده. یعنی هنوز سنتون کمه یکم خاطرات دو نفره با هم بیازید. چندتا سفر درست و حسابی برید. به نظرم دو سال دیگه اقدام کن. دیر نمیشه

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

چقد زود به فکر بچه دار شدن افتادی

بزار شوهرت یکم ببینتت بعد یهو اول ازدواج بری تو حالت تهوع که جالب نیس،یکم دونفره زندگی کنید خاطره بسازید باهم بعد

هنوز وقت داری عجله نکن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

حتما اجازه بدید خوب همدیگه رو بشناسید 

بنظرم برای بچه دار شدن باید از 5 سال بیشتر بگذره از زمان عروسی

یه جایی هست که از ته دل حس میکنی الان دیگه جای بچه خالیه

این رو هم اضافه کنم با تولد بچه اونقددددددر یک سال اول برای مادر پر از فراز و نشیب میگذره و کلی مسئولیت سنگین و مشکلات روحی و جسمی در پی زایمان و بارداری هست که بنظرم اصلا برای بچه دار شدن عجله نکن

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند