2777
2789
عنوان

چقدر داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 40 پست

خواهرانه یه توصیه میکنم و میرم بخوابم ، اگه از همسرت مطمنی که دیگه تکرار نمیکنه به خاطر زندگیت اون‌ویس هارو‌پاک کن و‌به خودت زمان بده که فراموش کنی وبیخشی همه انسانها جایز الخطان ولی اگه فکر میکن‌دوباره تکرار میشه همین الان تصمیمتو‌بگیر و‌خودتپ بیشتر از این زجر نده و‌برای همیشه از شجداشو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بخشیدی پس چرا برا خودت تکرارش میکنی؟ غلط کرده اشتباه کرده الان پشیمونه،دوستت داشته با تو مونده ...

خب وقتی میره بیرون بهش اعتماد ندارم

همین امروزم دعوامون شد 

نمیدونم چ خاکی باید ب سرم بریزم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
😔😔😔😔میتونم الان جداشم؟

اینقد راحت از جدایی حرف نزن، تو یکبار بخشیدی،

الان فقط تو ذهنت داری خودت رو آزار میدی 

حالا شوهرت جوگیر شده دو تا کلمه محبت امیز به زنه گفته اون موقع ها، هر آدمی یکبار امکان داره خطا کنه

دوست منم بخاطر خیانت شوهرش جدا شد حتی حاضرشد مهریشو ببخشه ودخترشو بگیره همه میگفتن نباید طلاق میگرفت ...

خيانت از هر طرفي چه مرد چه زن قابل بخشش نيست چون خيلي چيزا ازبين رفته، هرگز در يك قلب دو نفر جا نميشن پس اگر دومي اومده اولي خيلي وقته از قلب رفته،، كسي كه خيانت رو تحمل ميكنه و ميمونه روحشو نابود كرده و ادم بي روح هم به مرور از هم پاشيده ميشه... سزاي خيانت فقط طرد كردن هست

خواهرانه یه توصیه میکنم و میرم بخوابم ، اگه از همسرت مطمنی که دیگه تکرار نمیکنه به خاطر زندگیت اون‌و ...

من که اعتمادمو ازدست دادم

اون بهترشده وحواسش ب زندگیشه ولی من دیگه هیچکدوم از خوبیاش چشامو پرنمیکنه

نمیدونم ک واقعا تکرار میکنه یانه

وقتی ازکسی خیانتی ببینی نمیتونی بهش اعتماد کنی

تو دو راهی موندم😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
خب وقتی میره بیرون بهش اعتماد ندارم همین امروزم دعوامون شد  نمیدونم چ خاکی باید ب سرم بریزم

دو حالت داره، یا میبخشی و بهش اعتماد میکنی و زندگیت رو ادامه میدی 

یا کلا نمیبخشی و بدون آزار دادن خودت و همسرت جدا میشی،

ولی تو توی گذشته اون رو بخشیدی پس چرا خودت رو اذیت میکنی؟

اعتماد کن و زندگیت رو ادامه بده،

ولی یادت باشه بخشش فقط یکبار...

درکت میکنم اگه جدا شی از کجا معلوم ازدواج بعدی دوباره بهت خیانت نشه مردا نمیدونم چشون شده رد دادن ولی بهش فکر نکن نمیدونم راه حلم درسته یا نه ولی سعی کن کمتر شوهرت و دوس داشته باشی اینجوری کمتر اذیت میشی 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹