2789
عنوان

کیست تخمدان

106 بازدید | 9 پست

سلام 

کیست ۵۰در ۶۰ فولیکولی بر اثر قرص های محرک دارم

دکتر مارولین قرص ضدبارداری واس دو ماه تجویز کرده ب نظرتون دفع میش؟ یا باید جراحی بشه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره کیست سادس

دفع میشه نگران نباش

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
آره کیست سادس دفع میشه نگران نباش

سایزش اخ استرس میده نوشته ۵۰در ۶۴

من لتروزول خوردم تحریک کرد بیش از حد تخمدونمو 

الانم دکتر  داده واس دوماه اما بعضیا میگن باید جراحی کنب

سایزش اخ استرس میده نوشته ۵۰در ۶۴ من لتروزول خوردم تحریک کرد بیش از حد تخمدونمو  الانم دکتر & ...

ان شالله که اینجوری نمیشه 

یه دوره بخور کوچیک شد ادامه بده دفع میشه ایشالا

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
سایزش چند بود؟

۴۸ در ۶۲ یا یه همچین چیزی دقیق یادم نیست ولی بزرگ بود تعجب کرده بودن با یک ماه دارو رفع شده بود. ولی چون پیش دکتر خوبی رفته بودم برای سونو گفت امکان نداره خطا بوده باشه

۴۸ در ۶۲ یا یه همچین چیزی دقیق یادم نیست ولی بزرگ بود تعجب کرده بودن با یک ماه دارو رفع شده بود. ولی ...

شما دلیل کیستت چی بود؟ من بخاطر لتروزل کیست گرفتم