2777
2789
عنوان

کار خوبی کردم؟

1160 بازدید | 71 پست

شش ساله کیفشو میبره ولی هیچ وقت پول زن داری رو نداره موندم تو خونه بابام تا شاغلم خودم خرجمو میدم تا میشینم خونه اسیر میشم راضی هم به کار نیست خب زن دکتر زنان داره عفونت میشه تقویت میخواد عفونتم زده به مثانه عفونت ادراری گرفتم کلیه هام داره میترکه یه دفترچه نداریم خون ادرار میکنم و خیلی درد کشیدم تا مسکنا اثر کنه بعد ایشون انگاااررررر نه انگار اصلا مهم نبود براش بااینکه شش صبح بهش گفتم دوازده زنگید سرحال و یه حالی پرسید و تعارفی زد ببرمت دکتر گفتم پول داری مگه همیشه میگه قرض میکنم گفتم نه فعلا قرص خوردم تا دردم کم نشه اصلا نمیتونم برم بیرون چون دایم دسشویی بودم خون ازم میرفت خودم برا خودم هم قسط وام ازدواجمو میدم هم بیمه خانه داری رد میکنم با کمک یارانه ها و کار کامپیوتر تو خونه و... ولی بهش گفتم بابام میده

صد تومن بهم داده بود اینو هرماه میده برا اپیل با غر غر

گفت برو با بیمه خودت دفترچه بگیر گفتم پنجاه میشه که ندارم گفت تو کس و کار نداری یه پنجاه برات خرج کنن؟ بعد قطع کرد

خیلی دلم شکست خیلی گریه کردم

بهش گفتم هرچی خواستی تو شش سال استفاده کردی دیگه بسه من کس و کار دارم فک کردم تو یکیشونی که خر دفعه مریض شدم ثابت کردی نیستی بعدم الان اورد مدارکمو داد به بابام دم در و سریع رفت هرچی گفتم وایستا واینستاد منم فرستادم بابام پولشو برد داد بهش البته خانواده در جریان بحثمون نیستن

شش ساله هرروز میاد منو میبینه حتی وقتی مریض بوده حتی وقتی ماشینش خراب بوده دو ساعت راه بااتوبوس اومده امشب نرفتم پیشش و گفتم دیگه برو پی زندگیت خیلی لجش دراومد

خوب کردم؟ خسیس نیست بی پوله کارش جوشکاریه همش بیکاره برا خرج خودش اسنپ میره برا من زورش میاد بی انگیزه شده و افسرده انقد این سالها تلاش کرد به جایی نرسید ولی گناه من چیه

چه برخوردی کنم باهاش؟

لطفا درخواست دوستی ندید

ویتامین ای باید بخرم بسته ای شصت تومنه بخاطر درد سینه از فشار و استرس زیاد

ویتامین د کم دارم بشدت پول خرید قرصشو ندارم باعث شده عصبی باشم

خب کی این پولارو باید بده؟

بابام پولدار نیست درسته من خونه بابامم هنوز ولی خب ایشونم داره استفادشو میبره و منو دایما تحت فشار میذاره برای نیازش شش سال زمان کمی نیست واقعا پیرم کرده

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین ای باید بخرم بسته ای شصت تومنه بخاطر درد سینه از فشار و استرس زیاد ویتامین د کم دارم بشدت پ ...

عقدید؟

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

مادرم سرطان داشت کلی خرج کردیم طفلی بابام چندماهه مریضه نمیتونه خودش بره دکتر خرج زندگی سنگینه خدا نکنه به مریضی بیفته ادم

نمیتونم ازش بگیرم

لطفا درخواست دوستی ندید
شرایط خیلی سختیه باهم تلاش کنید شایدبهتر شد

یعنی چیکار کنیم؟

اینکه من مریض میشم انقدر بی تفاوته تلاش میخواد؟ زنگ زده بود میخندید من کلی قرص خورده بودم به خودم میپیچیدم احساس برثه جنسی بودن بهم دست میده

لطفا درخواست دوستی ندید
مترونیدازول و افلوکساسین بگیر.. مترو نیدازول رو ۶ساعت۲تا بخور افلو رو هر ۱۲ساعت یکی

برای عفونت ادراری؟ خون ازم میره تو ادرار

لطفا درخواست دوستی ندید

ببین، من جات بودم اول به پدرم میگفتم به کمیته امدادی سر بزن، چون نه درآمد داری و نه جونی،چون من تحمل بی پولی رو ندارم با پسره کات میکردم (این مورد رو خود دانی که چه کنی)

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

بله اینا رو بخور خوب میشی..سیپروفلوکساسین بگیر قوی تره از افلو هست زودتر هم جواب میده..امپول جنتامایسین هم  واسه عفونت ادراری میتونی استفاده کنی

مصرف مایعاتتم خیلی زیاد کن

کارشناس علوم ازمایشگاهی