2777
2789
عنوان

تیروئید

234 بازدید | 28 پست

من برج ۳ رفتم آزمایش تیروئیدم کن کار بود حدود ۶ و خورده ای. بعد لووتیروکسین خوردم اومد پایین شد ۴. الآن یکماهع قرصو نخوردم آزمایش دادم شده ۸. خیلی نگرانم. مشکلی داره؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

نگران نباش اما قرصتو ول نکن.باید مداوم بخوری تا کنترل بشه

دوباره شروع کن ب خوردنش

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا نوبت دکتر دارم. البته اون دوتا آزمایش قبلی ی آزمایشگاه دیگه بود. نگرانم نکنه دارم سرطان میگیزم😢

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

من 6ساله هرروز میخورم بجز جمعه ها،دستور پزشکمه،بیشتر وقتا تشنه ام نیس بخاطر قرص لعنتی باید آب بخورم نفسم بند میاد😬😬😬روزای جمعه که قرص ندارم مثه خَر ذوق میکنم🙌

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
من 6ساله هرروز میخورم بجز جمعه ها،دستور پزشکمه،بیشتر وقتا تشنه ام نیس بخاطر قرص لعنتی باید آب بخورم ...

آخی. ان شاءالله زود خوب بشین

منم سه ساله میخورم هروقت سر خود قط میکنم دکترم ب شدت دعوام میکنه نباید سرخود قط کنی .تیرویید کم کار باشه عوارض زیادی داره بهتره همیشه بخورید

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

نخوری موهات می ریزه 

به همین فکر کن و قرصت را بخور 😁

یک عدد زخم خورده تیرویید هستم🤦‍♀️😁

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ممنون. رفتم مسافرت یکماه قبل یادم رفت بخورم کلا. بعدشم قرصم تموم شد و یادمون میرف بخریم با اینکه بیخیال نیستم ولی نمیدونم چرا یادم میره

عزيزم شما برا تيوئيدت رفتي دكتر؟ منم مثل شما بودم 6 بود الان شده 4 5 ماهه دارو ميخورم

بله رفتم.دارم دارو مبخورم