2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

296 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها پدرشوهرم اینجا بود رفت دنبال مادرشوهرم ک اونم بیاره خونمون 😑منم شدیدا بی حوصلم و کلی کاردارم شوهرمم سرکاره تا یکی دوساعت دیگه نمیاد.‌ توروخدا بگید چه برخوردی کنم اصصصلا حوصلشو ندارم بیاد اینجا تیکه پرونی کنه 

خدایا شکرت❤ 

از گزارش شما متشکریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3455986/خانما-گاباپنتین-برا-اضطراب-موثرهبرا-کیا-بعنوان-ضد-اضظراب-تجویز-شده?postId=111037414

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

هیچی فقط فکر کن پدر ومادرخودت میخوان بیان 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه داره میاد نمیتونی که بیرونش کنی بخوای بی محلی هم کنی مطمئن باش میره به شوهرت میگه زنت دلش نمیخواد بیام خونتون😐

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

با روی خوش

بدم میاد از آدمهای بدعنق

حالا مادر شوهر یه حرفی زد هم زد دیگه، منکه هر چی بگه میخندم،

سوره عصر بخون صبور شی

ناس و فلق رو بخون از شر پیشآمدای احتمالی در امان باشی

البته اینا رو با توجه به معنیشون میگم نه روایتی چیزی

برا خودم درست میشه

لطفا برا کار پیدا کردن شوهرم صلوات بفرستین
مامانم بیاد طعنه نمیزنه .. تیکه نمیپرونه.. زبونش نیش داره خب عزیزم 

ممکنه بگه ولی مدل برداشتامون متفاوت میشه

مثلا مامان بیاد ظرفام نشسته باشه ممکنه کلییییی حرفمون بزنه