hmide مدیر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 عنوان Coming___soon | مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 52 پست چرا هرچی میذاره قفل میکنه آخه ک چی مثلن😞😾 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺ 1398/08/13 | 21:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 😂😂😂😂😂😂😂😉 والا بوخودا😊 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 والا بوخودا😊 عشقی ایول😘❤😂 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 عشقی ایول😘❤😂 فداااایت جانم .من ی ارزویی درمورد مردا دارم .انشالا ک بتونم انجامش بدم .بگو ااااامین خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 فداااایت جانم .من ی ارزویی درمورد مردا دارم .انشالا ک بتونم انجامش بدم .بگو ااااامین چ آرزویی بلا؟؟😉آمین مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 چ آرزویی بلا؟؟😉آمین همشونو بندازم تو ی زیر زمین سررررد تاریک .ک هیچ روزنه ای نداره .ی ۲۰ لیتری بنزین روشون بریزم .خودم برم بیرون ی کبریت بندازم تو 😂😂😂 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 همشونو بندازم تو ی زیر زمین سررررد تاریک .ک هیچ روزنه ای نداره .ی ۲۰ لیتری بنزین روشون بریزم .خودم ب ... 😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشت دختر 😉😂😂😂👍 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشت دختر 😉😂😂😂👍 والا .خب بمونن تو دنیا ک چی بشه .اضافه های مزخرف😐 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 والا .خب بمونن تو دنیا ک چی بشه .اضافه های مزخرف😐 گناه دارن انقدم بد نیستن طفلکا دل رحم باش گلم دل رحم😉😂😂😂😂😂😂 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 گناه دارن انقدم بد نیستن طفلکا دل رحم باش گلم دل رحم😉😂😂😂😂😂😂 مال من ک دیشب سر هیچی عییییینه گاو داد میزد نصفه شبی😂 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 مال من ک دیشب سر هیچی عییییینه گاو داد میزد نصفه شبی😂 😂😂😂😂چرا آخه؟حتمن میخواسته تمرین صداکنه😂😂😂 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 😂😂😂😂چرا آخه؟حتمن میخواسته تمرین صداکنه😂😂😂 ن عزیزم هار شده بود .نذاشتم ......😂😂😂😂😂 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 ن عزیزم هار شده بود .نذاشتم ......😂😂😂😂😂 ها پ غوغابوده دیشب😉😂😂😂😂😂😂👍 مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 ها پ غوغابوده دیشب😉😂😂😂😂😂😂👍 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نذاشتم ک .فقط داد میزدااااا خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
hmide مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5058 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نذاشتم ک .فقط داد میزدااااا میدونم نذاشتی بدبخت شوهرت😂😂😂😂😂😂😂😂چرانزاشتی خو دعواکردین 😉وای خدا هیچ تنبیهی ازین بدتر نمیتونه برا مرد باشه بنظره من ... قشنگ از حرص خوردن منفجر میشه مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
gole_nargessssss عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 816 میدونم نذاشتی بدبخت شوهرت😂😂😂😂😂😂😂😂چرانزاشتی خو دعواکردین 😉وای خدا هیچ تنبیهی ازین بدتر نمیتو ... ن ن اشتباه نکن .اجازه دادم .میگفت اووون .منم گفتم شتر در خاب بیند پنبه دانه😂😂😂😂 خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍