2777
2789
عنوان

مامانا یه مشکلی دارم، نوزادم...

125 بازدید | 21 پست

نوزادم دوهفته اش شده شیرمیخوره ولی خیلی کم مثلا دودقیقه، بعدش گریه میکنه وپس میزنه

تو این دوهفته با قطره چکان شیر دوشیدم کمکی بهش دادم.

اما امروز که دکتر رفتم گفت چون به وزن تولدش برنگشته باید شیرخشک بدی

وزن تولدش 3وسیصد بود ولی الان 2وهشتصد ثابت مونده

(البته روز سوم تولد که زردی گرفت تو ادرارش لکه ی خون بود که یه دکتر گفت تو دختر بچه ها طبیعیه. 

ولی این دکتر گفت چون خوب شیر نخورده کلیه هاش خون دفع کرده وشیرخشک بده اب بدنش کم شده)

موندم حرف کدومشون درسته

وزن تولدش 3وسیصد بود ولی الان 2وهشتصدثابت مونده

شیر خشک بده چرا بچتو عذاب میدی خب ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالارفلاکس داره.درطول روز خوب ادرارمیکنه؟

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

رفلاکس نداره؟

امتناع از شیر خردن به خاطر رفلاکسه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

زوری بده تو خواب با لبهاشبازی بده سرشیشه بعد بزارتودهنش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من در طول روز دووعده ظهر وشب ب نینیم شیرخشک میدم الان هم ک ۷ماهشه سینم رو ول نکرده ولی داره شیشه روول میکنه

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
حدودا روزی 5بار 

شیرخشک بده گناه داره.من پسرم صب تنها تا ده بار ادرار داره.

نمیخوره، در طول روزهر3تا4ساعت بیدار میشه ولی شب هر یه ساعت بیدار میشه، البته نه هرشبا اکثرا شبا گری ...

ببر ی دکتر خوب اگ رفلاکس باشه دارو میده.

2790
2778
2791
2779
2792