2777
2789

چرا شرایطشو نداری 

بچه کع بودم تو مدرسه بغل دستیم صدتومن گم کرده بود گریه میکرد دلم سوخت صدتومن هفتگیمو یواشکی از کیفم درآوردم انداختم زیر..معلم بعدکلاس منو نگه داشت بهم گفت دیدم پولشو از تو کیفت درآوردی انداختی زیرمیز..هر چقد توضیح دادم باورش نشد..بغل دستیم جاشو عوض کرد..همه م بهم گفتن دزد..:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شرایطشو نداری 

رشته ای که میخواستم شرط سن داره .. و اینکه متاهلم .. میترسم خونواده شوهرم بفهمن و اگه قبول نشم یه سوژه بشه دسشون ...نمیشه بهشون نگم چون  یه قالیچه هم  دارم میبافم بخوام درس بخونم باید اونو بذارم کنار و اینجوری میفهمن 

رشته ای که میخواستم شرط سن داره .. و اینکه متاهلم .. میترسم خونواده شوهرم بفهمن و اگه قبول نشم یه سو ...

چ رشته ای؟؟

نکنه توام مث من درگیر دانشکده افسری هسی😭

بچه کع بودم تو مدرسه بغل دستیم صدتومن گم کرده بود گریه میکرد دلم سوخت صدتومن هفتگیمو یواشکی از کیفم درآوردم انداختم زیر..معلم بعدکلاس منو نگه داشت بهم گفت دیدم پولشو از تو کیفت درآوردی انداختی زیرمیز..هر چقد توضیح دادم باورش نشد..بغل دستیم جاشو عوض کرد..همه م بهم گفتن دزد..:)
نه افسری ۲۴ مگه نیس من فرهنگیان میخوام .. مگه افسری خانم میگیره؟

ن الان زیر ۲۳سال کردن دیگه اونم مجرد..اره خانمم هست

فرهنگیان چرا نمیتونی بری عزیزم؟

ن الان زیر ۲۳سال کردن دیگه اونم مجرد..اره خانمم هست فرهنگیان چرا نمیتونی بری عزیزم؟

زیر ۲۲ سال هست .. امسال کلی اعتراض کردن احتمال داره مث قبل ۲۴ بشه  من نمیدونم چیکار کنم