2777
2789
عنوان

عفونت بخیه

8738 بازدید | 16 پست

میگمممم من هفته پیش کیستم رو عمل کردم..یکمممم از جای بخیم مایع اب مانند اومد امروز..یه کوچولو..یعنی عفونت کردههههه؟فعلا دسترسی به دکتر ندارم.کسی اینجوری شد بخیش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هس؟ندارم که فقط دارم سفالکسین ۵۰۰ مصرف میکنم هر ۶ساعت...دقیق دارم مصرف میکنم چرا عفونت کرده اخهه ...

موملایی رو‌با روغن محلی مخلوط کن بزن عالیه من برای بخیه سزارینم میزدم

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
چی هس؟ندارم که فقط دارم سفالکسین ۵۰۰ مصرف میکنم هر ۶ساعت...دقیق دارم مصرف میکنم چرا عفونت کرده اخهه ...

عملت باز بود یا لاپرا؟

چرک باشه رنگش زرد و نارنجی و سبز هست و بو میده

درموفیکس یه کرمی هست داروخونه ها دارن برای جلوگیری از عفونت و التهاب معمولا دکترا میدن بزنی به جای بخیه

عملت باز بود یا لاپرا؟ چرک باشه رنگش زرد و نارنجی و سبز هست و بو میده درموفیکس یه کرمی هست داروخون ...

عمل باز بود..مث سزارین

وقتی دراز کش هستم درد نمیکنه ولی راه میرم یکم زیر بخیم احساس درد میکنم..رنگش فقط یه کوچولو زرده..اونم فقط یه قسمت کمش 

عمل باز بود..مث سزارین وقتی دراز کش هستم درد نمیکنه ولی راه میرم یکم زیر بخیم احساس درد میکنم..رنگش ...

اره معمولا راه بری بیشتر درد میگیره تا موقعی که دراز کشیده ای 

فکر کنم تا یه ذره طبیعی باشه ترشح

فقط مواظب باش تب نکنی 

اگه تب کردی سریع به دکترت خبر بده

درموفیکس هم از داروخونه بپرس ببین خوبه بزنی به جای بخیه ات یا نه

سعی کن زود به زود حموم کنی و بعد خوب خشک کنی و تمیز نگه داری تا زخمت بسته بشه 

اره معمولا راه بری بیشتر درد میگیره تا موقعی که دراز کشیده ای  فکر کنم تا یه ذره طبیعی باشه تر ...

ممنون عزیزم...خیلی میترسم بخدا..عمل سخته .میترسم باز عفونت کرده باشه و دوباره کاری بشه 

ممنون عزیزم...خیلی میترسم بخدا..عمل سخته .میترسم باز عفونت کرده باشه و دوباره کاری بشه 

نه انشاالله که چیزی نیست

اگه خدایی نکرده عفونت باشه اولین نشونه اش تب هست

سعی کن بهش دقت نکنی 

برا من دردش تا راه نرم زیاد معلوم نیی اصن..

اینی که گفتم حتما بزن خیلی خوبه ضرر هم نداره چون گرمم هس زخمت و زود خوب میکنه من دوبار سز شدم همیشه مامانم برام میزد 

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍