2777
2789
عنوان

گاز یخچال

1018 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

یخچالم چن روزه ک صدا میده امروزم متوجه شدم ک مواد غذایی تو حالت نیمه جامدن😭تعمیر کار اوردم گفت گاز یخچال تموم شده..بنظرتون ببرم تعمیر کنن چقد هزینشه؟؟

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😱😱برند یخچالتون چی بود؟

سینوره، تعمیرکار نگا فنش نکرد چون ممکنه فنش خراب باشه، مال ما همینجوری بود فنش شکسته بود صدا میداد خوب یخ نمیزد بعد تعمیرکار اومد گازش کرد ولی مشکلش هنوز بود تا اینکه فنشو عوض کردیم درست شد

سینوره، تعمیرکار نگا فنش نکرد چون ممکنه فنش خراب باشه، مال ما همینجوری بود فنش شکسته بود صدا میداد خ ...

برای ما رو نگاه کرد گفت فنش سالمه ولی احتمالا گازش تموم شده و اینجوری ک معلومه هزینه ش هم گرونه تقریبا...درهر صورت ممنون ازشما

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

فکر نکنم هزینه اش زیاد بشه و بسته به قیمت خود گازهای یخچال و نهایت دستمزد خود فرد هستش دیگه 

دوست شوهر من فروشگاه داره و این گازها رو میفروشه فکرکنم و قیمت هاشون نسبتا خوبه برای همین خواستین خودت یه پرس و جو کن ببین چطوریه 

اسم فروشگاه شون بنیان گاز هستش باز خودت بپرس دقیقا راحت تر میتونی متوجه بشی که قیمت ها چطوری هستش 

چرا یخچال رو میبری تعمیر کنن، الان که همه خدمات در محل و در منزل شده

بخصوص یخچااااااال

اگر تهران هستی و میخوای یخچالت رو تعمیر کنی یا شارژ گازش رو انجام بدی بهت توصیه میکنم زنگ بزنی سرویس از ما

تجربه خیلی بالایی دارن تکنسینهاشون و از همه مهمتر نمایندگی تعمیر یخچال سامسونگ غرب تهران هستش

فکر نکنم هزینه اش زیاد بشه و بسته به قیمت خود گازهای یخچال و نهایت دستمزد خود فرد هستش دیگه  ...

منم فروشگاه بنیان گاز رو میشناسم واقعا قیمت هاشون به نسبت یه سری جاها بهتر هستش 

من خودم از اینجا چند مدل گاز خریدم 

برای ما رو نگاه کرد گفت فنش سالمه ولی احتمالا گازش تموم شده و اینجوری ک معلومه هزینه ش هم گرونه تقری ...

زنگ بزن به نمایندگی تعمیر لوازم خانگی در کرج 09190099252 .. شارژ گاز یخچال هم انجام میدن ... قیمت هاشون خیلی منصفانه هستش من که راضی بودم خیلی خدایییییییی الکی از وسی