2777
2789
عنوان

پسردارا بیاین

117 بازدید | 16 پست

گل پسراتونو پیش کدوم دکتر ختنه کردین که راضی بودین تهرانم لطفا بهم معرفی کنید خیلی استرس دارم واینکه زودتر باید ختنش کنم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

من تو شهرستان ختنه کردم ولی به نظرم بخیه از حلقه بهتره من الان تقریبا ده روزه پسرمو ختنه کردم ۳۴ روزشه

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓

من تهران نیستم ولی حتما ببر جراح عمومی .وزیر سه ماه تازودتر بهتر چون بالای سه ماه باید بیهوش بشه وزن بالاتربره دیرتر خوب میشه 

نافش چند روزگی افتاد؟؟

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تهران نیستم ولی نگرانیتو درک میکنم 

بسپاربه خدا چیزی نمیشه 

مبارکش باشه  

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من تهران نیستم ولی حتما ببر جراح عمومی .وزیر سه ماه تازودتر بهتر چون بالای سه ماه باید بیهوش بشه وزن ...

یه هفته هم نشد سه ماهو نیمه

تو ختنه حلقه میگن تا حلقه بیفته هر بار که جیش میکنه درد داره ولی تو ختنه سنتی فقط دفعه اول درد داره 

و یکیم اینکه اگه گل پسرت کوچولوعه بعد از ختنه اونجاشو یعنی دورشو نزدیک پاهاشو پنبه بزار و روی شومبولش در اسپری یا تافت بزار یه روز اینطوری بزاری با جیش خودش خوب میشه 😊

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
یه هفته هم نشد سه ماهو نیمه

من پسرامو دوماهگی ختنه کردم یکی دوروز اول اذیت شدن ولی خب چاره چیه باید بگذره این دوره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
راضی هستی؟کجاست مطبش

بله از عملش که راضی بودم پسرم اذیت نشد . الانم که ۴ ماه پیگذره به نظر خودمون خوب شده 😁

تو شریعتی هستش عزیزم

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
بله از عملش که راضی بودم پسرم اذیت نشد . الانم که ۴ ماه پیگذره به نظر خودمون خوب شده 😁 تو شریعتی ه ...

پسرت چندماهه بود؟با بی حسی انجام میده دیگه؟

پسرت چندماهه بود؟با بی حسی انجام میده دیگه؟

سه ماهش بود 

بله یه آمپول بیحسی زد که اون خیلی درد داشت پسرم خیلی گریه کرد چند دقیقه . بعد اون آمپول دیگه اصلا گریه نکرد و اصلا چیزی متوجه نشد

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
سه ماهش بود  بله یه آمپول بیحسی زد که اون خیلی درد داشت پسرم خیلی گریه کرد چند دقیقه . بعد اون ...

ببخشید انقد سوال میپرسم هزینش چقد شد