2777
2789
عنوان

موندم با ذخیره کم شانسمو دوباره امتحان کنم یا اهدایی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 39 پست
قم هستم. برای پرسجو میخوام برم تهران.ولی شاید همسرم راضی نشه برای اومدن خودش

عزیزم شما که قم هستی اونجا طب اسلامی داره اگر دوس داری یه سر بزن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
آخه مشکل مبلغشم هست.همسرم توان مالیش برای چندین بار امتحان کردن نیس. پدر مادرم حاضرن پولشو بدن.ولی ...

عزیزم منم همین مشکلو دارم ولی میخوام باز شانسمو امتحان کنم.حتما حتما ورزش کن حتی اگه لاغری.یوگا برو.من فیزیوتراپی رحم تخمدان رفتم در کمال ناباوری شش تا فولیکول داشتم.روزی هشت لیوان آب بخور.سیاهدونه عسل.دمنوش دارجین زنحفیل.به شوهرت هم برس که ایشالا نطفه قوی باشه

در مورد مبلغشم با شوهرت حرف بزن بگو خوب بود اگه از خانواده کمک میخواستیم و نمیدادن.بگو پدر مادر واسه همین روزاست.یا بگو پدرم میخواد پول سیسمونی رو جلو جلو بده بعد ما خودمون سیسمونی میخریم من یه دوستم همینو گفت شوهرش راضی شد.مرده دیگه غرور داره با زبون راضیش کن به خانوادتم بسپر اصلا راجع به مسایل مالی جلوش حرف نزنن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همین مشکلو دارم ولی میخوام باز شانسمو امتحان کنم.حتما حتما ورزش کن حتی اگه لاغری.یوگا برو. ...

ایشاله که برا هردومون خیره.خدا کمکمون میکنه.

بابت راهنماییت ممنون

ذخیره ت کمه؟ ینی سری اول ۶ تا فولی داشتی؟ یا سری دوم؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
ایشاله که برا هردومون خیره.خدا کمکمون میکنه. بابت راهنماییت ممنون ذخیره ت کمه؟ ینی سری اول ۶ تا فو ...

عزیزم من چهار ساله تحت درمانم تازه یه ساله فهمیدم ذخیرم کمه.دکترمو بعد از دومین ای وی اف که فقط دوتا فولیکول داشتم اونم پوچ بود عوض کردم چون دکترم نا امید کرد و گفت اهدایی.منم رفتم پیش دکتر حیدر برام دها و پودر پروکسید و فیزیوتراپی نوشت.تا قبل از اون چند ماه هی رفتم سونو اصلا فولیکول غالب نداشتم بعد از دو ماه درمان با این روش خودم واسه چکاپ روز یازده پریودی رفتم سونو در کمال ناباوری شش تا فولیکول داشتم جوری که دکتر گفت بیا ای یو ای اینا حیفه ولی متاسفانه منفی شد.دیروز رفتم بعد از چهار سال دوباره عکس رنگی که گرفتگی لوله داشتم که حدا رو شکر با سومین تزریق باز شد ولی به خاطر همون بود که ای یو ایم منفی شد

.بببین یکی از علت های فولی غالب نداشتن عدم خونرسانی درست به تخمداناست.من یوگا کردم پیاده روی رفتم و فیزیوتراپی اینا فکر کنم خیلی کمکم کرد.تغذبه هم رعتیت کردم.سردی نخوردم.

ایشالا حدا خودش کمکمون کنه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم من چهار ساله تحت درمانم تازه یه ساله فهمیدم ذخیرم کمه.دکترمو بعد از دومین ای وی اف که فقط دوتا ...

چقد جالب بود.

من قبلا شاغل بودم.

الان نه خیلی تنبل شدم.و اصلا فعالیت ندارم.خیلی ام تنبل شدم

سعی میکنم رعایت کنم.

تازه امروز بعد پانکچر پریود شدم.

میخوام فردا برم مدارکمو بگیرم.هفته دیگه برم تهران ببینم چی میشه.

اتقد منو نا امید کردن که مستقیم میخواستم برم اهدا...

به اصرار پدر مادرم یکم مردد شدم.

ولی صحبتات خیلی امیدوارم کرد.

ممنونم عزیزم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

تهران کودون دکترو پیشنهاد میکنین؟

زهرا حیدرو خیلی شنیدم. 

آدرس و تلفنشو بهم میدین ؟ 

تهران کودون دکترو پیشنهاد میکنین؟ زهرا حیدرو خیلی شنیدم.  آدرس و تلفنشو بهم میدین ؟

زهرا حیدر برای ماها که ذخیرم کمه گزینه ی خوبیه.تو نت سرچ کن میاد

زهرا حیدر برای ماها که ذخیرم کمه گزینه ی خوبیه.تو نت سرچ کن میاد

پیدا کردم ممنون.

ذخیره تون چنده؟

کلینیک رویش توی کرج هم روزای شنبه و سه سنبه صبح تا سه هست اگه کرج راحت تری

من توی آزمایش یکه ولی دکتر نصر با سونو گفت آزمایش خطا داشته زیره یکه

من آزمایشگاه معمولی آزمتیش دادم

کلینیک رویش توی کرج هم روزای شنبه و سه سنبه صبح تا سه هست اگه کرج راحت تری من توی آزمایش یکه ولی دک ...

تهران  مشکل جا ندارم.ولی بازم ممنون

۱ خیلی خوبه نسبت به من.

من ۲۲ صدمم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز