2821
2789
عنوان

کرم جای جوش!

16484 بازدید | 40 پست

سلام 

کسی از کرم ازبین برنده جای جوش استفاده کرده؟ 

که تاثیر خوی گذاشته باشه و خوب کرده باشه؟ قیمتش چند بوده؟

من روی صورتم جای جوشام مونده و به نظرم بد تر و بد تر میشه واقعا خجالت میکشم برم بیرون...

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند بار که بری میکرو خوب میشه. حساس نباش

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
چند بار که بری میکرو خوب میشه. حساس نباش

چه جوری هست میشه توضیح بدید ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

عزیزم این سوالات منو جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم.

نوع پوستت چیه عزیزم؟

چرب؟ نرمال؟ مختلط؟ خشک؟

جوشات درمان شدن و الان فقط جاش مونده؟ یا جوش فعال داری همچنان؟

عامل بروز جوش چی بوده؟

عزیزم این سوالات منو جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. نوع پوستت چیه عزیزم؟ چرب؟ نرمال؟ مختلط؟ خشک؟ ...

پوستم چرب..جوش فعال دارم بخاطر گرمیجات و شیرینی میزنم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عزیزم این سوالات منو جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. نوع پوستت چیه عزیزم؟ چرب؟ نرمال؟ مختلط؟ خشک؟ ...

چشم.ممنونم

قبلا چرب بود اما الان خشکه تقریبا

پیشتر جای جوش مونده اما جوش هم میزنم. فکر میکنم جوش زدنم مربوط به تغذیم باشه. مثلا روغن و شکلات خیلی تاثیر دارن اما به طور کلی میبینم رعایتم کردم ولی جوش زده:/ 

کلا از دوران بلوغ  خیلی جوش میزدم تا الانم ادامه داشته. بهتر شده اما هم جاش مونده هم هنوز میزنه....

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

عزیزم منم صورتم جوش خیلی میزد ولکه شده بود

حدود 3یا4ماه زینک اکساید استفاده کردم

حتی به جای ضدافتاب از زینک اکساید میزدم که خیلی ارزونه

یه ماسکم هست عالیه یعنی عاااالیه

خیارو رنده کن با آب سیب زمینی ویه قاشق اب لیمو طبیعی

مخلوط کن بریز تو قالب یخ روزی یه بار بزن 

تا 14 روز

بعداز اون آب انار و اب سیب زمینی و یه قاشق اب لیمو طبیعی مخلوط کن و بزار تو قالب یخ 

اینم تا14روز بزن توصورتت

چون یخ التهاب جوشا کم میکنه وسیب زمینی روشن کنندس و اب انار لکه بره

پس مطمئن باش نتیجشومیبینی

به علاوه زینک اکسایدم عالیه

منم هرروز گریه میکردم برا جای جوشام که خداروشکر کمترشدن 

من صورتم پوستش نرمال مایل به چرب هست یه چند تا جوش مونده روی صورتم یه دونه هم جای آبله مرغون که بچه بودم گرفتم مونده اون جاش بزرگتره نسبت به جای جوش ها میشه بگید چی کار کنم؟