2777
2789
عنوان

پشتیبان قلمچی

301 بازدید | 11 پست

بچه ها امروز رفتم برای پشتیبان شدن برای قلم چی صحبت کردم گفتن باید ۶ میلیون سفته بزاری اینجا ک وسط کار جا نزنی.ازون ور ب ازای هر دانش آموز که تو آزمون جمعه شرکت کنه ۱۲۰۰ تومن ب پشتیبان میدن که بقیه درآمد بستگی ب خودش داره ک تدریس خصوصی و رفع اشکال و ... کنه.کسی تجربه پشتیبانی قلمچی داره؟ب نظرتون ارزششو داره آدم وقت بزاره؟

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra
من سال ۹۰ بودم دانش آموزی ۱۰۰۰ میدادن. الآن ۱۲۰۰؟؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ مدیرت کی بود؟؟؟

والا اسمشونو نمیدونم ولی شعبه غرب تهران رو رفتم.گفتن برای رفع اشکال از هر دانش آموز ۱۵ میتونی بگیری تدریس خصوصی هم فکر کنم گف ساعتی ۹۰ تومن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا اسمشونو نمیدونم ولی شعبه غرب تهران رو رفتم.گفتن برای رفع اشکال از هر دانش آموز ۱۵ میتونی بگیری ...

مفت گفته بهت. بازم آمار بگیر. ببین مدیرای دیگه ام اینو میگن!!! چه مقطعی؟

مگه میشه؟؟؟ مگه با مدیر صحبت نکردی؟؟؟ مقطع خیلی مهمه. چون تعداد دانش آموزات بهش وابستس

من فعلا امروز فقط رفتم فرم پر کردم هنوز معلوم نیست موافقت کنه یا نه فعلا راجب این چیزا صحبت نکرد

من فعلا امروز فقط رفتم فرم پر کردم هنوز معلوم نیست موافقت کنه یا نه فعلا راجب این چیزا صحبت نکرد

آهااان. فک کردم رفتی با مدیر صحبت کردی.

در مورد سفته هم نگران نباش. حرفه. ولی اگه میتوتی بپیچون

آهااان. فک کردم رفتی با مدیر صحبت کردی. در مورد سفته هم نگران نباش. حرفه. ولی اگه میتوتی بپیچون

بیشتر نگرانیم همین سفتس نمیدونم چجوری بپیچونم