2777
2789
شما چه مدت استفاده کردی ؟بعد چقد وقت نتیجه گرفتی ؟روزی چندتا خوردی

من 1ماه خوردن روزی 1دونه 

یه دوستا دیگه ام هم 1ماه خورد روزی 1عدد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بعداز پریود باید شروع کنم؟

از روز اول پریود شروع کن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
منم دارم استفاده میکنم دکتر افلاطونیان بهم داد اونسری تخمکام پوچ بود دکتر برا دو ماه بهم اووبوست داد ...

سلام عزیز این پیام مال دو سال پیشه میشه بهم بگی قرص اووژن خوردی تخمک کشی کردی تخمکات خوب بودند جنین شدند چند تا جنین ها خوب بودند باردار شدی ?من مریض دکتر افلاطونیان هستم دیشب اووژن خریدم اووبوست گیر نمیاد گیر هم بیاد خیلی گرون شده یک میلیون و خرده ای عزیز این قرص را سر خود خریدم تا وقتی میرم یزد به دکتر بگم قرص خوردم دستم جلو بیفته میشه بهم بگی دستور مصرفش چطوریه ?همراهش اوبوست یا قرص دیگه ای هم داد من هم یه بار پانکچر شدم تخمکام پوچ بود شما چند سالتون بود تخمکاتون پوچ بود من ۳۳ سالم بود الان ۳۵ سالمه از کار دکتر راضی بودید?بیمارستان مادر رفتید دکتر خوب برای آقام توی یزد میشناسی معرفی کن بیزحمت 'یه سوال دیگه دکتر خودش معاینه میکنه?یعنی پای لخت ما رو میبینه یا پوشیده ایم خیلی برام مهمه لطفا بهم جواب سوالاتم را بده خیر دنیا و آخرت رو ببینی