2777
2789
عنوان

شوهرم رفت بی بی چک بخره دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 177 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مثبت بود چشم اگه نبود میخوام‌گریه کنم دیگه نیستم خبر بدم😂😂

ان شاءالله مثبته 

استرس نده جیشت خطا کنه 

اروم باش 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
باشه عزیزم منتظرم عکس بی بی چکووبزاری من عاشق بی بی چکم گذاشتی لایکم کن

چشم عزیزم دعا کن مثبت باشه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
وای مث الان من میترسم😥 بارداری قبلیم ب این شدت نبود بعدپنج شش روز تاخیر

من ک بارداری اولمه و ماه اول نگرفت اقدامم نامرتب بود ماه دوم اقدام کردم و۸روز ب موعد دوبار ترشح سفیدلوسیونی مانندداشتم ک سابقه نداشتم مثه هرسری ی هفته ب موعد درد پری داشتم و ی روز تاخیر بی بی مثبت شد

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
اگه مثبت بود چشم  نیومدم بدون مشغول کریه زاری ام😂😂😂 سه روز مونده اما کمردرد امونم رو بریده ...

عزیزم ممکنه منفی کاذب نشون بده منم همین ماه دو روز قبل از موعدم زدم منفی نشون داد سه روز بعد از موعد دوتا خط پررنگ افتاد پس نگران نباش

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
چند روز از موعدت گذشته عزیزم. برات صلوات میگم به امید خدا ان شالله مثبته . فقط منم بی خبر نذاری خب ...

عزیزم شمام دل درد داری؟من ی درد خفیف زیر دلم گاهی اوقات دارم😢

2790
2778
2791
2779
2792