2777
2789
عنوان

شوهرم رفت بی بی چک بخره دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 177 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باااااااااااااااااااااااازم منفیییییییییییییییییییی خدا کنه من بمیرم به حق این روز عزیز که هر ماه ک ...

این چه حرفیه چقدازموعدت گذشته

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
نداشتن بچه درسته یه درد ولی دردی به وسعت اسمونه که داغش همیشه به دلته .با دیدن هربچه دلت ضعف میره ول ...

میدونم عزیزم من خودمم کشیدم ... قشنگ درکتون میکنم ...فقط از خدا میخوام بزودی زود دامنتون سبز شه ولی تو شرایط خوب و عالی 

من خودم شرایطم عالی بود خیلی سر بچه ناشکری کردم ... ماشین صفر زیرپام بود میگفتم چه فایده وقتی بچه نباشه ..خونه داشتم میگفتم چه فایده وقتی صدای بچه نباشه .. الان خدا بهم بچه داده ولی خونم و ماشینو و کار خوب شوهرمو و .... همه رفت .... انشالله این روزا میگذره ..فدای سر بچم ... ولی خب بیشترین ناراحتیمون واس همین بچس که تو شرایط بد دنیا نیاد تا عذاب بکشه ... امید دارم همه چی حل میشه با دنیا اومدن دخترم ....انشاالله شماهم بزودی نی نی دار میشین و از این غصه ها رها میشین .....فقط از زندگیت لذت ببر شک نکن شماهم مامان میشی 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
ولی من نه خواهری دارم که برم استرالیا نه پشتوانه ایی 

چی بگم عزیزم من دوست ندارم خانوما انقد اذیت بشن. متاسفانه نازایی زیاد شده حالا علتش سبک زندگی و تغذیس نمیدونم. مردو زن باید شرایط درک کنن وقتی نشد ،باهاش کنار بیان نه اینکه طرف تا بی بی چک بزاره نصف عمر بشه.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
میدونم عزیزم من خودمم کشیدم ... قشنگ درکتون میکنم ...فقط از خدا میخوام بزودی زود دامنتون سبز شه ولی ...

شرایط منم انقد بده که خدا میدونه همه چیمونو از دست دادیم زیر صفریم.خداروشکر که تو یه نقطه امیدی داری ایشالا وضع مالیتونم خوب میشه

سه روز مونده تنبلی تخمدانم خوب شده اخه داروی محرک زیاد خوردم اما علایم خیلی دارم شوهرمم سالم فو ...

چطوری خوب شدی؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
باااااااااااااااااااااااازم منفیییییییییییییییییییی خدا کنه من بمیرم به حق این روز عزیز که هر ماه ک ...

عزیزم اولا ناامید نشو هنوز زود زدی

دوما عکس رنگی خیلی هم‌خوبه بااینکه ممکنه دردداشته باشی ولی احتمال بارداری رو می بره بالا

فک کردن به همین احتمال باعث میشه ادم درد رو تحمل کنه

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
شرایط منم انقد بده که خدا میدونه همه چیمونو از دست دادیم زیر صفریم.خداروشکر که تو یه نقطه امیدی داری ...

خب عزیزم شاید همینم یه حکمتیه ....منم تو دوران قبلمون از زندگیمون راضی نبودیم نه مالی راضی بودیم نه وقتی داشتیم که باهم بگذرونیم ....ولی الان که خونه و ماشین رفته تازه میفهمیم چقدر راحت بود زندگیمونو قدرشو ندونستیم ...الانم مطمئنم یه حکمتی هست بالاخره کم سختی نکشیدم تو اون چندین سال ....چند میلیون خرج کردیم واس بچه ...چقدر غصه خوردیم ...چقدر حرف شنیدیم ...چقدر درد امپول و دارو و عکس رنگی و ای یو ای کشیدم من ... ولی زمانیکع بیخیال شدم و رفتم سرکار و باشگاه و دانشگاه و .... بیخیال بچه شدم دیدم 8 روزه پریود نشدم به هیشکی هم نگفتم فقط به همسرم گفتم دو سه روزه گذشته از موعدم که اونم رفت بی بی خریدو خداروشکر مثبت شد ....شماهم حتما یه حکمتی هس ....انشاالله شرایطتون هم درست شه ...خیلی سخته فکر اینکه نتونی پوشک بچتو تامین کنی یا دوا دکتر ...یا خرج زایمان و خیلی چیزای دیگه ....انشاالله هرچیزی به موقعش و به صلاحمون اتفاق بیفته که خدا خودش بهتر میدونه ...ناامید نباش  

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت