2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ولی برا پلی کیستیک...ورزش خوبه پیاده روی خوبه...پفک و هله و هوله ممنوع غذاهای مونده کنسروی ممنوع...از روغن گیاهی نثل زیتون و کنجد ب حای حیوونی...ماساژ شکم با ردغن زیتون در جهت عقربع ساعت قبل خواب...البته اگ باردار نیسیا🙂میدونم اینا خوبه

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
سیاهدانه رو باید چطور استفاده کنم؟

سیاهدانه رو نیم کوب کن به ازای هر قاشق سیاهدانه دو قاشق عسل قاطیش میکنی هر صبح ناشتا یه قاشق میخوری

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

نمیدونم ولی برا پلی کیستیک...ورزش خوبه پیاده روی خوبه...پفک و هله و هوله ممنوع غذاهای مونده کنسروی م ...

من ۳روز از اخرین اقدامم میگذره امروز رفتم سونو بهم اینو گفت.نمیدونم باردارم یا نه.بنظرت امکان بارداری دارم؟

باشه عزیزم امتحان میکنم خداکنه ک جواب بده

من خودم قرص و آمپول مصرف میکنم گیاهی رو امتحان نکردم ولی خیلیا از این روش نتیجه گرفتن

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

من خودم قرص و آمپول مصرف میکنم گیاهی رو امتحان نکردم ولی خیلیا از این روش نتیجه گرفتن

سلام عزیزم شما با قرص و آمپول باردار شدین؟! 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

عزیزم منم چنتا دکتر رفتم نتیجه نگرعتم

تا اینکه ب پیشنهاد دوستم با کلینیک هرا اشنا شدم

شماره تماس کلینیکی ک خودم رفتم رو برات میذارم اگر دوست داشتی حتما یه نوبت بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی 

۶۶۹۳۳۹۰۶ کلینیک هرا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز