2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی اگه حفظیاتتون خوبه من درسای تاریخمو ازروشون میخوندم متن به متن حفظ بودم ولی تو ریاضی افتضاح فقط درسای حفظی عالی حتی شیمی😁دوم رفتم ادبیات و همه درسامو کاملا خوب گرفتم ولی توچهارم بازم ریاضی😣پس بستگی بخودتون داره

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

ببین بستگی داره تو رشته انسانی چی بخوای...اگ دوست داری مثلا رشته های مدیریتی بخوتی یا حسابداری و اینا بری ریاضی بهتره...برای مثال ۱۵ هزار منطقه دو مدریت دولتی قبوله اما ۱۵ هزار انسانی قبول نیست و رتبت باید بالا باشه....تجربی هم بستگی داره چی میخوای...کار تو رشته تجربی بهترهگ..من ریاصی خوندم برگردم عقب میرم تجربی...انسانی اصلا

آره 

شک نکن ریاضی

اصلاازهمین الان یه صندلی خالی برات گذاشتن

مخصوصاکه هرم سنی داره به پیری نزدیک میشه تعدادکسایی که کنکورمیدن همینجوری کم شده بازریاضی که کمترخواهان داره،امکان قبولی توش خیلی زیاده

لطفالایک نکنید،ممنون