2777
2789

همجس رو بیشتر دوست دارم هوا همو بهتر دارن

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی پسر دارم دوس دارم بعدی دختر باشه که دخترداشتن رو تجربه کنم. ولی اینم قبول دارم که دختر اگه خواهر نداشته باشه ی جای کار میلنگه واسه همین از خدا ی دوقلو میخام دوتا دختر ناز

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
منکه فکر نکنم هیج وقت ازدواج کنم     حسرت داشتن بچه هم به دلم میمونه از خدادلگیرم

اين چه حرفيه عزيزم مطمئن باش خدا هيچ وقت به بنده هاش نه نميگه يا دعاشونو مستجاب ميكنه يا بهشون ميگه كمي صبر كن يا گزينه هاي بهتري براي آدم داره

دعا ميكنم خدا بهترين ها رو برات برآورده كنه❤️

واقعا خواهر داشتن خيلي مهمه؟

به نظرم اره خیلی مهمه هم برا پسر هم برای دختر. من خودم بچه اولم و اونجوری نبوده که خواهر بزرگتر داشته باشم که هوامو داشته باشه و از این حرفا ، ی خواهر دارم ۷ سال کوچیکتره ازم ولی احساس میکنم اگه نباشه انگار کله دنیا برام بی ارزش میشه.خواهر چ بزرگتر باشه چ کوچکتر وجودش نعمته.

ازاون طرف احساس میکنم ی دختر اگه داداش نداشته باشه زیاد فرقی به حالش نکنه ، من خودم برادر هم دارم ها خیلی ام دوسش دارم ولی اگه نبود هم به نظرم خب نبوده دیگه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali