2777
2789
عنوان

عموم فوت شد

428 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها

تو تکاپوی عقد بودم تالار گرفتم ارایشگاه اتلیه حین خرید لباسم بهم خبر دادن

حالم بده

هم مظلومانه فوت شدن و هم همه چی به باد رفت چن روزه تو حال و هوای خودم نیستم اینقد کارای عجیبی میکنم حس میکنم دارم دیوونه میشم مثلا امروز کلاسمو یک ساعت دیر رفتم واسه یه خط دیگه اشتباهی نت فرستادم داشتم انار میخوردم هندزفریم افتاد یه دونه انار اشتباهی کردم توی گوشم

بچه ها حالم بده دلداریم بدید

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاملااا درکت میکنم منم یه هفته به عروسیم پسرخاله شوهرم شهید شد هم غصه جوونی ومطلومیت اونو میخوردم هم غصه خودمو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خدا رحمتش کنه 

ممنونم عزیزم تنها توی زمین کشاورزی سکته کردن تو سرما یخ زده بودن برا شادی روحشون یه صلوات بفرستید

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
خدا رحمتش کنه  راستش چیزی برای دلداری بلد نیستم بگم یعنی فک.نکنم فایده داشته باشه

ممنونم همه خریدامو نامزدم قایم کرده که نبینم ناراحت شم

تسلیت میگم دوستم غم اخرت باشه 

چجور فوت شدن مگه چون گفتی مظلومانه؟

میدونم تو این مواقع حس بدیه ولی خب کاریه که شده 😔

انشالله بعد از چهلم 🙁 مراسم بگیر

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خدا رحمتش کنه  چن سالشون بود ینی اینقدر روت تاثیر گذاشته

مسن بودن ولی عالی بود عموی خوبی بود