2821
2789
عنوان

ساندویچ ساز

4965 بازدید | 24 پست

با ساندویچ ساز چیا میشه درست کرد؟ و بین مارک فوما و المپیا کدوم بهتره؟؟؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
المپیا
2
33%
فوما
4
66%
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند قیمتن؟؟

دوتاشم ی قیمت 😁۲۵۰

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
المپیا که اشغال کلا خیلی برند ضعیفی ولی خیلی ارزون

خب قیمتش خوبه و بنظرم ساندویچ ساز استفاده زیادی نداره ک بخوام مارک گرون بخرم😁

من فوما دارم خیلی راضیم

چن وقته دارین عزیزم؟

من دوماه پیش 600خریدمش..اسنک و ساندویچ ساز

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
کیک گوشت  ساندویچ ،انواع مختلف کوکو سبزی و سیب زمینی کیک

چ خوب. کوکو نمیسوزه؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792