2789
عنوان

بعله برون

229 بازدید | 12 پست

سلام 

لطفا از مراسم بعله برون در شهر و محل خودتون بگید که چه کارهایی می کنید چه رسم و رسوم هایی دارید به صرف شام هست ؟ هدیه می برید یا ....

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واللا آنقدر مادر شوهرم از خودش ادا اصول و شل کن سفت کن درآورد که اصلا بله برون نگرفتیم ! 

منم نداشتم انگشترم‌نخرید

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒

ما شیرازی هستیم 

اولین جلسه که خاستگاریه وقتی خونوادها فکراشونو کردن جواب مثبت بود خانواده دختر یه زمانی رو معین میکنن خانواده پسر میرن با گلو شیرنی یا کیک و یه مشت وسایل واسه دختر میبرن شال و لباس و پارچه و چادر و از این جور چیزا با یه انگشتر نشون 

توی مراسم از میزان مهریه و زمان عقد صحبت میکنن بعدم کل میزنن و دست میزنن حتما هم نیازی نیست شام بدی دلبخواهی هست معمولا که شیرینی و میوه و چایی میدن 

سلام خانوم ما یه ملک فروختیم به کسی اما نصف پولشو داد و چک بعدیشو پاس نکرد به این حساب که خونه شما متراژش کمتر از اونیه که گفتین، حالا میخاد شکایت کنه واسه تامین دلیل میخاد کارشناس بیاره ملکو اندازه بزنه، خواستم ببینم اگه درو براش باز نکنیم بعدا مشکلی واسمون پیش نمیاد؟ لطفا جواب بدید