2777
2789

سلام من امروز یا ۲۱ سیکلمه یا ۲۴ چون ماه قبل پریودم مشکوک بود اولش لکه بینی داشتم نمیدونم چه روزی رو حساب کنم. دو سه روزه ترشح خونی میبینم با لکه خون ولی کم. مشکوک شدم صبح بی بی زدم هاله داشت رفتم آزمایش بتا ۳۸ شد گفتن مثبته. عصر رفتم پیش دکترم گفت سونو واژینال بده اونجام گفتن چیزی دیده نمیشه. نه تو رحم نه تو لوله ها که احتمال خارج رحمی هم بدن. ضخامت آندومترم ۷ بود که بعیده اصلا جنین تو این ضخامت بتونه لانه گزینی کنه 😞😞😞 قراره دو روز دیگه بتا رو تکرار کنم اگه بالا رفته باشه بازم سونو بدم. خیلی صبح خوشحال بودم ولی انگار الکیه. تو رو خدا اگه همچین تجربه ای داشتین با بارداری سالم بیاین اینجا بگین.  الان بدجوری موندم تو این وضعیت. یعنی ممکنه چند روز دیگه ساک حاملگی و ببینن؟ یا کلا منتفیه به نظرتون؟؟؟ 😢

توروخدا مامانمو دعا  کنید

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم مث شما بود بعد سونو بهش گفت دو هفته دیگ بیا رفتش ساکش تشکیل شد الان ۷ هفته دوباره بهش گفت ۳ هفته دیگ بیا برای تشکیب جنین با قلبش  اول بخواهرمم گفتن احتمال خارج رحم باس واژینال سونو بده ک ما گفتیم نه چون سونوی واژینال احتمال سقطم داره گاهی اوقات ک سونوی شکمی انجام داد 

خواهر منم مث شما بود بعد سونو بهش گفت دو هفته دیگ بیا رفتش ساکش تشکیل شد الان ۷ هفته دوباره بهش گفت ...

عزیزم میدونی بتاشون چند بود موقع سونو یا ضخامت آندومترشون؟ آخه من با واژینالم چیزی ندیدن. اگه چیزی باشه معمولا باید با واژینال دیده بشه

چرا میخوام ولی اینجوری کلا نا امید شدم 😞

سلام عزیزم فعلا زود بود برای سونو خیلی عجله کردی

ولی نگران نباش چون من سابقه سقط داشتم

بتام اولش ۵۰بود و مدام تیتر دادم

هفته ۴بودم بخاطر لکه بینی سونوی واژینال دادم 

مشخص نبود هیچییییی فقط ضخامت اندومتر بالا بود فکر کنم حدود ۱۶یا بیشتر 

بهرحال خبری از ساک و بارداری نبود 

همونجا گفتن در حال سقطی یا خارج رحمیه

بتای من تا ۴۰۰خوب بالا رفته بود

علائم پری شدید داشتم ولی معاینات نشون داد خارج رحمی نبوده و هر چی که بوده نطفه ضعیف بوده و در حال سقطه

شما بهتره بتاتو مرتب چک کنی و استراحت کنی 

توی نت و سایتا دنبال افکار منفی هم نباش

من خودم اینجا دیدم طرف بتاش ۱۵بوده و ۲۵ الانم چندماهس

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

فقط باید توکل کنی چون خدا خودش حافظ ریز و درشت دنیاست

ان شاالله ی هفته دیگه خودشو نشونت میده الان خیلی ریزست 

ابدا ب حرفا توجه نکن و فقط صبوری کن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.