2777
2789
عنوان

دوست شدن با مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 27708 بازدید | 71 پست
چیز بدی که نیست آموزشیه

تاپیک مجزا برای خودت بزن

تو تاپیکای بقیه پیام بازرگانی نشو

عیبه

استارتر داره از مشکلاتش میگه شما میای پیام بازرگانی میری

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

دیگه چرا بچه دوم داری میاری عزیزم؟

بچه دومم‌ناخواسته شد حتی خواستیم سقط کنیم ولی دکتر نذاشت خودم میدونم هیچ امیدی ب این زندگی نیس همش بهش میگم بچه دنیا بیاد یه بلایی سرخودم میارم خودت بچه هاتو بزرگ کن 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چقدر امام رضا دوستت داشته و زود حاجتتو داده که دست این اقا رو شده و نزاشت بیشتر دل بسته وبشی و رابطه چدی تر بشه فقط برو خداروشکر کن و اصلنم ناراحت نباش لیاقت قلب شما بیشتر از این حرفاو ادماس

کات کردم عزیزم 

فقط ی کلام بگم خیلی سخته هرچیم بکنی از ذهنت نمیره ، با ی آدم دیگه وارد رابطه شو تا بدونی نبودش رو هضم کنی

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

عزیزم شما فقط 22 سالته! بعد میگی " میدونم سنم بالا بره مجرد می مونم؟!" 

خواهشا عزت نفس و اعتماد به نفست رو ببر بالا. انقدر در بند شوهر کردن نباش. زندگی خودت رو بکن. فعالیت اجتماعی داشته باش، مطمئن باش به وقتش خواستگار خوب خواهی داشت. وقتی انقدر عزت نفست پایین باشه و فکر و ذکرت شوهر کردن باشه، خیلی ممکنه به خطا بری. اول از همه خودت رو دوست داشته باش و بعد عزت نفست رو تقویت کن و بعد زندگی مستقل خودت رو داشته باش. شوهر خودش پیداش میشه. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
اميدوارم كه حالت هر چي زودتر خوب بشه، ولي ي چيزي برات تعريف ميكنم به عنوان تجربه ازش استفاده كن، ي و ...

بابا اون مرده که خودشو به من مجرد معرفی کرد 

پولاشو با کارت میداد 

حلقه هم که منتفیه 

تازه تا اخر شبم اصرار به چت داشت 😂

و میگفت زودتر باید بیام و رسمی کنیم و صیغه محرمیت بخونیم و همش از ازدواج میگفت هرچند ۱ هفته بیشتر طول نکشید که خداروشکر یکی از اشناها دوست دختر داداشش دراومد و من فهمیدم طرف متاهله واقعا معجزه بود 

وقتی دستشو رو کردم واقعا لحظه شیرینی بود 

بعضیا خیلی حرام زادن اصلا نمیشه فهمید انقد که بلدن 

اما خدا دستشونو رو میکنه 

Thank you my miracle😎😎😎😎😎
فقط ی کلام بگم خیلی سخته هرچیم بکنی از ذهنت نمیره ، با ی آدم دیگه وارد رابطه شو تا بدونی نبودش رو هض ...

اره واقعا اگه بهش جس عاطفی داری باید یکیو جایگزین کنی تا فراموش بشه البته تصمیم عجولانه نگیر بخاطر فراموش کردنش از چاله بیفتی تو چاه 

Thank you my miracle😎😎😎😎😎
بابا اون مرده که خودشو به من مجرد معرفی کرد  پولاشو با کارت میداد  حلقه هم که منتفیه&nbs ...

شايد از زنش جدا بوده مثلا جدا ميخوابيده يا قهر بودن، البته همونجوري كه ما بلديم تحريمارو دور بزنيم اين چيزارم بلديم😂😂😂😂😂 اين راهكارا واسه همون خودشون خوبه