2777
2789
عنوان

کار

64 بازدید | 2 پست

آقایه نرم افزار براخریدشارژواینامثل ۷۸۰ولی قرعه کشی نداره ب جاش دعوت ب دوستان داره ک بعداز۱۰دقیقه ک نرم افزارونصب میکنی فعال میشه همون اولم ک عضومیشی ۵۰۰تومن ب شمامیده و۵۰۰ب کسی ک لینکوبه شماداده بعدشم ب ازای هرنفرک شمادعوتش کنی ۵۰۰میده تا۴نفر از۴نفرکه بیشتربشه ۱۰۰۰تومن میده وبعدش برای دریافت پول میتونی شارژ بگیری میتونی نت بگیری وبفروشی یاخودت استفاده کنی میتونی شماره شبابانکی روازعابربگیری بدی پشتیبانی برات واریز کنن ک من چون نمیخوام شماره کارتموکسی داشته باشه اینکارونمیکنم فقط شارژ میگیرم ب خانوادمم گفتم بگن من شارژ بفرستم براشون پولشوبهم بدن خیلی هم امنه لطفانگیدلینکوبده چون اینجوری من باید فقط نگاه کنم   ولی من میخوام سودکنم  بعدش شماشماره تونومیدید من لینک میفرستم براتون درضمن شماره منم براتون میاد وقتی لینکوبفرستم این ۱ دومم اگرمزاحمتی دیدید بذاریدم لیست سیاه منم یه خانمم ک خونه دارم ومیخوام کارکنم مثل همه شما

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷