najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 عنوان عقب افتادن پریودی 56 بازدید | 4 پست امروز از موعد پری دو روز میگذره تو اقدام هستم الان سرما خوردم قرص بد نیس بخورم عایا لطفا کمک کنید😢🤧🤒🤕 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔 1398/08/12 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 نخور. برو دکتر خودش میدونه بهت چ دارویی بده واست ضرر نداشتخ باشه خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 نخور. برو دکتر خودش میدونه بهت چ دارویی بده واست ضرر نداشتخ باشه ممنون خانومی اخه یه سرما خوردگی که با یه دارو معمدلی رفع میشه کی حال دکتر داره 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
تیناخانوووم69 عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 933 ممنون خانومی اخه یه سرما خوردگی که با یه دارو معمدلی رفع میشه کی حال دکتر داره هیچی نمیتونی بخوری به جز استامینوفن ساده میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 ممنون خانومی اخه یه سرما خوردگی که با یه دارو معمدلی رفع میشه کی حال دکتر داره عزیزم خود دانی ولی سر خود دارو مصرف نکن خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی