2777
2789
عنوان

انتقام

154 بازدید | 11 پست

حاظرید اونقدر پیشرفت کنید تا کسی که ی روزی ترکتون کرده حسرت اینو بخوره ک کاش هیچوقت ولتون نمیکرد؟

با پیشرفتون انتقام میگیرید؟

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب در حین پیشرفت انقدر فکرت باید عوض بشه که اصلا یادت نمیوفته طرف کی بوده 

این پیشرفت رو مدیون نفرت  و انتقام میشی

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

نه گول این دلایل مزخرف نمی خورم!!

اگه یه روز کاری بخوام شروع کنمبه خاطر خودم انجام می دم نه به خاطر کینه از دیگران!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

استاتر تو راه خودتو برو اونم راه خودشو بره...دیگه برات این چیزا مهم نباشه...کاری باهاش نداشته باش...فقط ببین چیکارکنی بهتره...پیشرفت خوبه...اما برای انتقام گرفتن برای انتقام گرفتن بخوای پیشرفت کنی هیچ وقت نمیکنی.ذهنتو از طرف آزاد کن...وللش...ارزش نداره

این پیشرفت رو مدیون نفرت  و انتقام میشی

واسه تو گفتم 

واسه خودم ک کلا تا حالا کسی کات نکرده باهام خودم کات کردم چندین بار 

ولی یکی ازونایی ک باهاش کات کردم  امد سراغم خیلی ام خوب شده بود از لحاظ مالی و هیکلی اما واسم مهم نبود خیلی معمولی بود خب هرکس سنش بالاتر بده به هرحال به خودش می رسه اون زندگی خودش و داره آدما که در جا نمیزنن یه ادم جوون ک به خودش رسیده به این فکر نکردم کاش ولش نمی کردم چون اصل ذاتش هست که ذاتش همون مونده بود 

(پسر خالم و میگم)

I'd walk straight through the bullet😏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز