2821
2789
عنوان

خانوما بیاید

109 بازدید | 23 پست

عکس شوهراتونو بزارید و بگید چطوری اشنا شدید باهم سنتی ازدواج کردید یا تو دوستی و عشق و عاشقی از زندگیتون راضی هستید یانه؟

جانانِ دل مگر میشود باشید و آرزوی دیگری داشته باشم😍تو دلی های نازَم دوقولو های مامان بی صبرانه منتظرم که تو بغل بگیرمتون😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غیرتیم عکس اقامو نمیزارم 😝😝

اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤  هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
الان دقیقا چرا باید عکس شوهرامونو بزاریم قصه هامونو جار بزنیم؟تاپیک خوبی نیست

نگفتم قصه هاتونو جار بزنید که عزیزم یه نوع خاطره بازیه اگه نمیخواید نگید گفتم سرگرم بشیم

جانانِ دل مگر میشود باشید و آرزوی دیگری داشته باشم😍تو دلی های نازَم دوقولو های مامان بی صبرانه منتظرم که تو بغل بگیرمتون😍
عکس شوهرامون به دردت نمیخوره اسی از تجربیاتمون بهره ببر 

جانا از تجربیاتت برام بگو پس🙄

غیرتیم عکس اقامو نمیزارم 😝😝

😂😂خوشبخت باشید

😂😂خوشبخت باشید

مرسی عزیزممم

اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤  هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس