2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیشبم

156 بازدید | 18 پست

بچه ها از وقتی دخترم ب دنیا اومده اولا گاهی اصلا نمیرسیدم نمازمم بخونم چون هیچکی نبود بگیرش و همش بغلم بود الان هشت ماهشه خیلی به نماز کم اهمیت شدم انگار یعنی خیلی وقتا قضا میشه و چون اصلا نمیخوابم دیکه واسع نماز صبح ساعت نمیزارم ..حالا دیشب خواب دیدم که مردم و فقط با استرس اومدم توی خواب دنبال شوهرم میگشتم بهش میگفتم تو رو خدا بگو بهم فرصت بدن من خیلی ادم بدی ام من هنوز هیچ کار خوبی نکردم هیچی تو دستم نیست که میخوان منو ببرن ...حالا از صبح حالم بدهه داغونم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدقه بده و سعی کن نمازات رو بخونی و در کنارشون قضا هاش رو هم یکی یکی بخون.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

منم دوبار همچین خوابی دیدم دو روز نماز خوندم دوباره نخوندم 😕😕قشن دیدم ک قلبم وایستاد بعد گفتن بچه داره فرصت بدیم بهش بعد تپیدنه قلبمو دوباره حس کردم وقتی از خواب بیدار شدم قلبم تند تند میزد

نمازهات رو حتی با بچه بغل هم میشه خوند پس بهونه نیار.... واقعا. فرصت کمه... بنظرم خوابت یه هشدار ب ...

نمیدونستم عزیزم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

منم تقریبا ی هفته پیش ی خوابی دیدم هنوزم ذهنم درگیرشه شدم مث ی ادم افسرده تاحالا ی خواب اینقد اشفتم نکرده بود نهایتا همون روز داغون میشدم اما این اخریه خیلی حالمو بد کرده

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

خدا دوست داره عزیزم که بهت تلنگر زدن از اون طرف نشون میده خودت هم دغدغه ی نمازت رو داری گلم کل نماز صبح میشه ۵دقیقه وقتی هم خسته باشی بلافاصله بعد از نماز خوابت می‌بره این تفکر که خسته هستی فقط و فقط وسوسه شیطان هست از خدا کمک بخواه خدا الرحمن الرحیم هست

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

پاشو نماز بخون با خدا حرف بزن تو سجده ازش بخواه ببخشتت اگه کار بدی داشتی ..خدا خیلی بزرگتر از اونیه ک فکرشو میکنیم خیلی مهربونه میبخشه ...فقط یادت نره بعد نمازت برام دعا کن منم بتونم روبرگردونم سمت خدا خیلی سالهاست که باهاش حرف نزدم انگاری قهرم باهاش ...دعا کن برام خواهری

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔