2777
2789
عنوان

فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 30 پست
وقتی بهت میگه بگو کارم مونده هروقت تموم شد میام تو هم الکی بایه مد کی چیزی خودت رو سرگرم کن. چند بار ...

دقیقا دفعه قبل این کارو کردم سرمو گرم کردم ی نیم ساعتی و نرفتم دوباره صدام کرد دیگه چون عجله ای بود رفتم 

الان که دوباره گفت حرصم گرفت 

اخر وقت به سرپرستمون میگم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
البته اگر هم کمک به این خانوم خیلی وقتتو نمیگیره و خانم خوبیه بنظرم ایراد نداره کمکش کنی 

صدام زد دوباره گفتم کارت عجله ایه؟چون خودمم کارم مونده باید انجام بدم امروز بفرستم

گفته نه

خیلی پروا کارش عجله ای نبود کمکی میخواست برای خودش 

منم واقعا کارم مونده باید جواب پس بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دفعه قبل این کارو کردم سرمو گرم کردم ی نیم ساعتی و نرفتم دوباره صدام کرد دیگه چون عجله ای بود ...

بازم بهش بگو کار خودمم مونده. بعد بهش بگو فلانی چقدر کند کار میکنی مگه چکار میکنی نمیتونی به کارات برسی

بازم بهش بگو کار خودمم مونده. بعد بهش بگو فلانی چقدر کند کار میکنی مگه چکار میکنی نمیتونی به کارات ب ...

نرفتم خود سرپرستمون رفت کمکش:|)))

اخر وقت باید باهاش صحبت کنم نرفتن منو نزاره پای تنبلی بگم بش من کارای خودمو داره

احساس خطر کردم

اره اینم هست. به نظرم به خودش بگه . بگه کار من نیست و خودم کار دارم. اگه کوتاه بیاد و باز بره کارای ...

همون اخه یجوری میگه بیا کمک انگار این رییسه منه اگه سرپرستمون میگفت برو کمکش میرفتم اما دستور خوشم نمیاد از همکار

هرچند سرپرستمون رفت کمکش اما اخر وقت باهاش صحبت میکنم که حیطه کاری من نبود و خودتون میگفتین انجام میدادم .

نرفتم خود سرپرستمون رفت کمکش:|))) اخر وقت باید باهاش صحبت کنم نرفتن منو نزاره پای تنبلی بگم بش ...

عزیزم من با توجه به شناختی که از همکارم دارم یا کمکش میکنم یا نه. گاهی بعضیا تنبل و قدر نشناسن کمک رو وظبفه میدونن من به این ادمها کمکی نمیکنم. ولی وقتی بشناسمش و بدونم واقعا پررو نمیشه و ادم خوبیه کمکش میکنم

خدایا هزار مرتبه شکرت   

سرپرستمونو تنها گیر اوردم بش گفتم گفت نه اشکالی نداره هروقت بیکار بودیم هرکدوممون کمکش میکنیم الان کار داری اوکیه

گفتم اره خودتون که در جریانید من ترجمه هام مونده و خیلی ذهنمو درگیر میکنه گفتم ولی اگه لازم بود خودتون بگین من میرم .

البته اول به خودش بگو که خودم کار دارم و نمیتونم اگه دیدی داره واست شاخ میشه و زور میگه بعد به مسئول ...

همین کارو کردم

به سرپرستتون حتما بگو وگرنه ایشون زودتر زیراب شما رو میزنه و میگه بهش کاری گفتم انجام نداده به سرپر ...

دقیقا همین فکرو کردم و برای اینکه داستان نشه به خودش گفتم کارام مونده نمیام

بعدشم به سرپرستمون گفتم گفت نه اوکی ولی هروقت خلوت بودیم هرکدوم از ما کمکش میکنمیم گفتم اوکی حالا اگه واجب بود خودتون بم بگید میرم کمکش گفت اوکی

اخه اون خودش عملا 4 به بعد بیکاره باید اونموقع بشینه کاراشو انجام بده ....

دقیقا همین فکرو کردم و برای اینکه داستان نشه به خودش گفتم کارام مونده نمیام بعدشم به سرپرستمون ...

بنظرم خیلی سخت نگیر.. اول مارهای خودتو به نحو احسن انجام بده اکر تایم اضافه داشتی برو کمکش کن اگر دیدی فقط شما رو به کار میگیره و خودش انجام نمیده بگو دستت خالیه خودت انجام بده 

اگر هم که خودش هم مشغوله و انجام میده کمکش کن

شوهرم من مسئول یه بخشه میگه اونهایی که کمک میدن همکاری میکنن با دیگران و حاشیه ندارن تشویقی براشون رد میکنم و جای پاشون رو محکم میکنم

کلا تو کار انعطاف پذیر باشی به نفعته👌

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بنظرم خیلی سخت نگیر.. اول مارهای خودتو به نحو احسن انجام بده اکر تایم اضافه داشتی برو کمکش کن اگر دی ...

مرسی عزیزم ایندفعه که نرفتم و به سرپرستمونم گفتم چون کارای خودم مونده بود نرفتم که زیرابمو نزنه

گفت مشکلی نیست هروقت کاری نداشتی خودت کمکش کن

ظاهرا جوری برخورد کرد که از نظرش اوکی بود کار من ولی نمیدونم پیش خودش چی فکر میکنه 

امیدوارم فقط بد نشه برام :(

بالاخره کار با خانوما این مواردم داره

بنظرم خیلی سخت نگیر.. اول مارهای خودتو به نحو احسن انجام بده اکر تایم اضافه داشتی برو کمکش کن اگر دی ...

توو کار ما که تشویقی اینا خبری نیست الان تازه حقوقمم ندادن که دلم خوش باشه :)

توو کار ما که تشویقی اینا خبری نیست الان تازه حقوقمم ندادن که دلم خوش باشه :)

الهی عزیزم..

انشالله که موقعیت کاری عالی بشه براتون

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️